Képeink

2008. május 16., péntek
















Megérkeztem a beigért képekkel :)) Ezek végre nem telefonnal hanem rendes géppel készültek :) Az aktuális állást észreveszitek gondolom, van friss ill. 1 hónappal ezelőtti, mostmár dolgozom tehát nagy bánatomra nem tudok mindennap hímezni :( ÉS mostmár sokszor örülök ha bekerülök az ágyba, hiába voltak terveim hogy az idén készen leszek vele, Ember tervez ..., na de nem adom ám fel igyekezni fogok mert olyan jó ránézni. Ha elkészül 1 lapom bámulom,csodálkozom vagy fél órát hogy jajj de szép meg jéé milyen sokat haladtam vele, párom mondja is sokszor mint egy gyerek :))) Hugom is mindig irigykedve nézi és ami számomra sokat jelenet anyukám mindig olyan lefitymálóan mondta nem vagyok én normális hogy ilyennel foglalkozom most meg ott tartunk hogy mindig kérdezi hol tartok és várja hogy vigyek mutatnivalót :P Párom támogat ugyan ( a hiányzó fonalaim ő rendelte meg és ment el érte a postára ) de addig nem kezdhetek uj képbe még ezzel el nem készülök és az nem most lesz :o Na nem cséplem tovább a szót, visszatérve a hímzésre a felső sor hiányzó szemeinek fonalja most jött meg elkezdtem tehát kifogyogatni és még hol a vége hajajjj :d Cica nem tudom mi az oka de a képnézegetőből eltünt a képem :((( Kérlek szépen majd ted vissza :)

13 megjegyzés:

tűzlili írta...

Hú!Állati jól néz ki.Le a kallappal. Ez se semmi munka:)

Dora írta...

Ez egyszerűen gyönyörű!!! Azt hiszem, hogy ha majd kezd mindenki jelentős darabot megcsinálni, akkor fogunk csak igazán ámulni, hogy milyen gyönyörűségek készülnek itt!

mannamari írta...

Azta! Ez valami hihetelen szép.

Névtelen írta...

Ez gyönyörű! és milyen sok megvan már belőle! Hány oldal ez? :)

Delfike írta...

Hát nem panaszkodhatsz,hogy nem haladsz.Gyönyörű már most! Gratula és további kitartást!

Névtelen írta...

Hát, én is cak ámulok, és bámulok. Próbáltam keresni a nézegetőbe, hogy milyen képes is varrsz, de ott nem találtam én se. És most látom csak! Azta! Csodás! Sajnos az én párom nem szereti a JW képeket, pedig olyan szépek. Bár egyelőre nem lett volna bátorságom belefogni, de egy idő után, biztos bevállaltam volna egyet. ;)
Gratulálok hozzá! :D

Andi írta...

Hát ez gyönyörű!!!!! Imádom ezeket a képeket, de merszem nem volt még belefogni nekem sem. Nagyon ügyes vagy! Nagyon sok kitartást kívánok hozzá!

gwen írta...

Hát nagyon köszönöm a biztató szavakat, nagy szerelem ez a kép és JW is ezért hímzem ilyen lelkesen :) De bevallom néha hetekig egy öltést nem készítettem már jóval előrébb tarthatnék ha nem lenmnék játékmániás is :o Megnéztem pontosan és ez a 7. mintaiv amit elkezdtem. Az elején én is nagyon féltem a nagyon sok szinváltás miatt de egész jól megszoktam ugyhogy csak bátorítani tudlak benneteket aki ihletést kap nyugodtan álljon neki, igaz macerás de mint látjátok megéri :)A képnézegetőből nem tudom hová tűnt fennt volt, lehet az volt az oka hogy nem voltam itt 3 hónapja net hiányában, remélem cica majd mielőbb visszateszi :)

Névtelen írta...

Valami mesés ez a kép,és fantasztikusan sokat haladtál vele,gratulálok!!!!
Ebbe a képbe is bele voltam szerelmesedve,és még gyönyörűbb,hogy látom milyen klasszul néz ki hímezve. Nem baj hogy lasabban fog menni,de csodás lesz,további sok sikert hozzá}}}

Maczyka írta...

Kalapom lengetve, hihetetlen gyönyörű, és nagyon jól haladsz vele! Gratulálok!!!

Ankaaa írta...

Húh+hah!! Ez meseszép!

Norcsi írta...

Nagyon szép a kép amit készítesz és nagyon szép maga az ahogy hímzel fantasztikus! Gratulálok hozzá!

pillekata_ropi írta...

Hú, de szép lesz! Nagyon ügyes vagy és tök jól haladsz!!!!