Képeink

2009. december 31., csütörtök

Tagok bloglistája

Sziasztok, ismét!
Bocsánat, látszik, hogy régen jártam itt, és most be akarok pótolni mindent, ígérem azért nem fogok ennyit itt idétlenkedni jövőre, és csak a HEAD-es munkáimat fogom idehozni mutatni. ;)
Szóval, csak az lenne a javaslatom, hogy frissítsük a "tagok blogjai" listát, mert akármelyikre kattintok, már nem élnek, vagy már ezer éve nem írt oda senki. Lásd az enyém is már nem aktuális. ;) Ezt a listát mondjuk Cica-Zsu tudná frissíteni, mert én próbáltam, de mivel nincs hozzá jogosultságom, ezért passzolom ezt a részét.

Itt vagyok!

Köszönöm, Cica-Zsu!
Persze, hogy nem tudtam írni, mivel az elmúlt 2 évben változtak a dolgaim, blogom sem az, mint ami ide be van írva, meg a bejelentkező adataimat is elfelejtettem, de most már minden oké, megoldódott a probléma.
Megpróbálom beszúrni, mivel fogok nevezni tavasszal, ismerős lesz többeteknek valószínűleg, mert Kismolly (elfelejtettem, hogy itt milyen nick-kel van, ha van, bocsi) is ezt csinálja, csinálta.

illetve van egy másik is majd még kitalálom, hogy melyiket csinálom, az sem lehetetlen, aki ismer tudja, hogy ilyen vagyok, hogy mindkettőnek nekiállok.


Mindjárt megnézem, hogy tudom-e változtatni itt a blog címemet, ha nem, akkor majd cica-Zsu lécci segíts ebben is, köszi!