Képeink

2007. június 17., vasárnap






























Sziasztok!
Végre ide is eljutottam... Szombat délután megint alkothattam kicsit. Előtte két hétig tűt se tudtam nagyon venni a kezembe. Persze most se haladtam sokat, de azért megmutizom, hogy áll az "éjszakai pillangóm" :) És azt is, hogy milyen is lesz majd, egyszer, valamikor... Hmm, egészen hasonlít :)
Mindenkinek kellemes hetet!

A 0.szombatom


0.,mivel még csak kipróbáltam az anyagon az öltéseket és a jövő szombat lesz az első. A véleményeteket szeretném kérni, Ti melyik öltés mellett szavaznátok, egyelőre nem döntöttem.A legalsó mintát egy szálával hímeztem 2 szálon, ez nem igazán fed. Kipróbáltam 2 szálával 2 szálon is, egyelőre nekem ez jön be legjobban. A harmadik mintát pedig 1 szálával 1 szálon csináltam, ez iszonyat apró, alig látom. Mondjuk azt sem szeretném, ha túl kicsi lenne a kép.

Újra kezdtem...

Újrakezdtem a fein-floba, 25 countos anyagomra a képemet. Fekete, sötétlila, és sötétbarna színekkel himeztem, bár szerintem nem nagyon látszik. A felső sor 80 szem, az A4-es lap szélessége. Kezdem megszokni az 1*1-es himzést, csak ne lenne olyan sok fekete...