Képeink

2007. augusztus 23., csütörtök

Lassú lepke

Sziasztok!
Először is üdv az újonnan csatlakozóknak, csodaszép képeket választottatok, mindent bele!

Bővíteném a "lassan-haladok-kicsit-épp-mást-csinálok" tábort :) Valamennyit varrtam a tündérkémen, de nem olyan nagy a változás, hogy érdemes legyen bemutatni. Amikor volt időm, akkor egy babaköszöntőt böködtem őrült iramban, illetve az első RR-emmel foglalkoztam leginkább.

Ami a keresztszemes megítélését illeti: anyukám és nagymamám is világ életében kézimunkázott valamit, így ők értékelik, bármit is művelek. Sőt, odáig jutottunk, hogy xszemesben anya néha tőlem kér tanácsot! :) (persze csak abban, minden másban százszor ügyesebb, mint én). Hugom is mindig megnézi, hogy haladok, de neki nincs türelme semmi ilyesmihez, többször nekikezdett már varrásnak, kötésnek is, de kb. 1 órát tartott a lelkesedés.
A pasim is kifejezetten pozitívan áll a dologhoz, olyannyira, hogy a mostani lepkémet épp tőle kaptam - szegény, akkor még nem tudta, mit tesz, csak amikor nekikezdtem, akkor nézett nagy szemekkel :). A barátnőimet nem hozza nagyon lázba, szoktam nekik is mutogatni, sőt, ketten már keresztszemes ajándékot is kaptak (konyharuhát és faliórát), de... valahogy nekik ez nem olyan nagy dolog (de ezt a helyzetet gondolom ismeritek). Egy barátnőm (mellesleg kolléganőm) van csak, aki szintén bököget, vele lehet ilyesmiről csacsogni (természetesen CSAK munka után... :) ).

Kellemes délutánt!

Csendben vagyok

Hali, én sem mutogattam mostanában. Félretettem a boszimat az Ice Angel kedvéért. Megpróbálom befejezni karácsonyig. A héten megcsinálom a szárnyát. Ráadásul a héten három rr-t is hozott a posta. Jelentkezem amint leporoltam a boszit.

Black Cat


Na most már én is jöhetek közzétek. Köszönöm szépen, és nagyon örülök nektek. Még lehet egy kicsit béna leszek, mert ez az első blog, amiben részt veszek, még sajátom nincs, majd lehet, hogy ez meghozza a kedvem.

Elkezdtem a képet.

Ezt szeretném elkészíteni. Légyszíves cica tedd már a kezdő képek közé. (vagy aki ért hozzá)
A családom viszonya a keresztszemezéshez: A nagylányaimmal sokat kézműveskedtünk, mikor kisebbek voltak, de most olyan időszakban vannak, hogy semmihez sincs kedvük (kamaszok). Fúj, keresztszemezés. Ez röviden a hozzáállásuk. A párom szerencsére elnézi, na nem örül neki. De ha vásárolgatok ezt azt, akkor nem haragszik érte. Bár minden alkalommal, elmondja, hogy lassan kicsi lesz a ház a hobbym miatt, ezért kell nagyobb házat vennünk. Meg hogy kiönt bennünket az újságjaid. Naponta megnézegeti, hogy hogy haladok egy képemmel, s véleményezi is, hogy tetszik neki vagy nem. A cicásra azt mondja, hogy ő azt soha nem csinálná, na ezt majd elmondom később, hogy miért is. Anyukám, mindig azt mondja, hogy minek csinálod, legyél inkább a férjeddel. Húgom, miért nem csinálok, már terítőt is, mert azt nem kell falra tenni.
Kb 2 hete lett készen a pillangós képem, majd azt is megmutatom nektek, ha fotózok, örömmel mutattam apósomnak meg anyósomnak na az ő hozzáállásuk: De ezt nem te varrtad ugye? Ki sem nézik belőlem. Apósom, meg azt mondta, hogy ez nem is varrás, hanem csak egy karton, ami be van keretezve. Hát megvagyok én áldva.

Végre újra itt!:-)

Sziasztok Lányok!

Bejelentkezek itt is... megérkeztem, végre újra fogok tudni mutogatni nektek és a gépemet is sikerült két hónap után összeszerelnem. Most már a blogomat is fogom tudni töltögetni.:-)
Nem sokat haladtam, de azért megmutatom a jelenlegi állást. Most fotóztam még friss és meleg.:-)
Elsőnek a Bali csajszim állása: nem sokat haladtam előre, ráadásul eltűnt az aranyszínű fonalam, már feldúltam az egész lakást, de semmi!? Ez egy rejtély! A Camponás boltban sem kaptam, hetek óta ígérgetik... így megtorpant a dolog, mert nem szeretem kihagyni az x-eket.

Másodiknak a HAED-em: Nagyon nehéz, alig látom:-( csak nagyítóval tudok haladni és a minta is igen bonyolult, ugrálós:-(( de azért majd csak kész lesz... egyszer. Ez lesz a szeme:

Harmadiknak a nyaralásra magammal hurcolt és persze alig hímezett Viking harcosom. Még semmi sem látszik belőle, de ha a Bali csajszim kész lesz, akkor ő lesz a pihentető a HAED mellett.

Róla van szó:
.... és még a Muchak is várnak rám a szekrény mélyén... sajnos elég rossz lett ez a kép ezért bocs!

blog cím

Én is csináltam még tavasszal egy blogot, de most a nyáron nagyon szüneteltettem, de most újra kezdek majd írni bele! Sűrű napok, hetek, hónapok elé nézek, szóval lesz mit írnom.
Tanultam abból, hogy nem kellene jelszavazni, így nyílvános lesz, és jelszóval majd csak azokat a részeket fogom lezárni, ami nagyon rázós, és nem tartozik mindenkire. ;)
Szóval, ma délelőtt, ha felkelek, akkor felélesztem én is a blogomat, és feloldom az eddigi jelszavas írásaimat is. ;)

Cica-Zsu!
zsozsuzsa.blog.extra.hu , ez a címem. :) Köszi!