Képeink

2007. június 8., péntek


Sziasztok!
Hát ő az én választottam jelenleg, de a beszerzésével még küzdök. A vándorról azért váltottam rá, mert ő legalább néhány emberkénél már ugy tűnik fel, hogy neki megvan. Most írtam kunyizós űziket, hát remélem valaki megszán és válaszra méltat. Nagyon szeretném már ha meglenne, mert addig a fonalat sem tudom megrendelni és az anyagot sem tudom kiválasztani. Pedig jó volna nem lemaradni tőletek. :-(
Zsuzs

Na, szóval, sziasztok!


Tehát ezt a képet böködöm, illetve böködtem, mert mostanában nem csináltam, de most bele akarok húzni a ti segítségetekkel is.

Itt vagyok!

Mindjárt kidül, mindent jól csinálok-e?

Köszönöm, Lányok a segítséget!
Nos itt az én szépikém, ha sikerül feltennem a képet:o))

Sziasztok :)
Nos ez a pacis kép amit elszeretnék kezdeni majd :) De addog van a orcás felette amit befejezek :) Kb fele an kész. De tudjátok milyen régi meg kell a mintáját meg a színeket is keresni.. hát nem lesz egy sétagalopp
Köszönöm a meghívót, próbálkozom én is kapcsolatba lépni Veletek.
Nemsokára talán meg tudom mutatni a választott képem. Teljesen be vagyok sózva:o))

Bejegyzések szerkesztése

Ha nem látszik alul a kis ceruza, a jobb felső sarokban a Sign in, azaz bejelentkezés gombra kell kattintani. Ha már korábban bejelentkeztél, akkor rögtön a Dashboard-ra visz. Ott a Manage: Posts feliratra kell kattintani és a szerkeszteni kívánt bejegyzés előtt az Edit feliratra. Akkor megkapod az eredeti bejegyzést.

Ha a publikálás után a View blog feliratra kattintasz, azt hiszem úgy mutatja meg a blogot, ahogy az ismeretlen errejáró látná, ezért nem teszi ki a ceruzát. Egyébként meg bejelentkezésnél be lehet ixelni a Remember me jelölőnégyzetet és akkor mindig emlékezni fog a jelszóra, nem kell újra meg újra belogolni.

Egyébiránt nekem is van itt blogom, csak angolul, a címe Stitch and Serve.

Képem állása

Sziasztok!


Eldöntöttem, ide teszem fel a képeket.


A múlt hetit is mellékelem, hogy lássátok mennyit haladtam.


Háááááát nem túl sokat! :) Legszívesebben egész nap csak ezt csinálnám, de hát dolgoznom is kell valamikor.

Petra