Képeink

2007. június 10., vasárnap

1. Szombat


Elkezdtem, itt tartok. Na nem igazán látványos, de elég nehéz volt. Ez 4 féle szürke, kb 300 xszem.
Közelebbi most nem sikerült, lemerült a fényképezőgép.
Nehéz varrni, teljesen elvetemült jelekkel vannak a színek lekódolva. Elég gyakori a színváltás, és egyenlőre nem is igen látszik. Gondolom, majd ha nagyobb lesz. Na, hímezzük tovább...
Sziasztok, Lányok!

Én is a "még beszerzők" közé tartozom, most tudtam igazán megvizsgálni a leendő munkám.
25-ös fehér hímzővászonra tervezem, a mérete 175x163 öltés - látom, nem a legnagyobbak közé tartozik a nőcim. 9 old.-as a mintám és 50 féle színből áll. Egyelőre ennyi, de már nagyon bizseregnek az ujjaim:o))

Én is mutatok, de mást:-)




Sziasztok! Hosszas tanakodás után eldöntöttem, hogy megvárom a 25-öst anyagot, amit már megrendeltem. Ahogy megjön, elkezdem rajta a Spirit of Wintert. Addig viszont nekiláttam a Kinkade házikómnak, amit már régebben elterveztem. 18-as Aidán, 283x186 szem, 60 színnel.



Mutatom is, amit elkezdtem rajta.




Megjöttem!


Sziasztok lányok!
Lehet, hogy végre sikerült képet beraknom?:-)
Én még ezt hímzem. Majd teszek be képet a mai állásról is.
Tegnap nem sokat tudtam csinálni, mert színházban voltunk, de azért haladtam egy kicsit.

Az első szombat

Végül mégis maradtam a huber vászonnál, 1*1 szállal. Nem tudom látszik e a képen, de fekete és sötétlilás fonallal egy 6*40 szemes téglalapot himeztem. Elég kevés, mert megeröltető a szememnek, de jövő héten beszerzek egy nagyítót, és akkor gyorsabban haladok majd.


UI:Van valakinek tapasztalata a nagyítóval varrás ügyben?

1 szombat :)



Enyit haladtam tegnap :)

Elkezdtem!


Tegnap nekiugrottam! Már annyira izgatott voltam! (Ahhoz képest, hogy egy hete még fogalmam sem volt róla, hogy HAEDet fogok varrni...)
Egy 20x30as résznek kb 2/3át sikerült megcsinálni, 4 féle kékkel. 28as Linda, 1 szálon, 1 szállal, és szerintem határozottan xek, nem kis göbök...
Szinte sajnálom, hogy el kell pakolnom egy hétre.

Mutizok


Tegnap kicsit sikerült hozzájutnom a némóhoz. Délután, mert este inkább filmet néztünk. (Elektra, egész jó)Szóval idáig jutottam. Viszont pár hét múlva nekiállok én is egy Head-nek. Némóka mellé. Talán kap egy másik napot. Amúgy jó lenne ma is némókát hímezni. De nem fogom, visszatérek a többihez. Mindenki úgy van vele, mint én, hogy az elején tökre bezsongok, alig tudom letenni, aztán a végén az utsó x-ek már nagyon nyögvenyelősek?
oFF: Alex ma 6 hónapos.
ON
Pusza
Csináltam én is blogot: judit6.blogspot.com