Képeink

2007. november 22., csütörtök

Juuuj

Bekerült a képem a picturetrailbe, köszi :-)

Házisárkány

Sziasztok!

Hihetetlen jól állnak itt egyesek, micsoda szemtelenség már ez?! :))))))))))) Nagyon szép lesz az összes, nem győztem csodálkozni.

Nem várom meg az első A4-est, mert akkor idén már nem mutizok :))
Szóval így állok most, már nincs sok az első lapból, ráadásul innen jó haladós is, mert itt már nagy, egybefüggő foltok vannak, látszik is a képen, hogy hol nincsenek befűzve szálak. A széle viszont továbbra is konfettis, és elnézve az eggyel felette lévőt, így is marad még egy darabig, úgyhogy innen kicsit mixelt technikával megyek megint :) Borzasztóan birizgálja a csőröm a gyerek sárkánya, de nem kezdem el még egy darabig, van elég hímeznivaló, meg tanulni is kéne néha, és akkor a családról még nem is beszéltem. Sehogy nem jó ez így, és még szabadságra sem tudok menni, eh :)))


Most...


Na, itt tartok....
Persze szombaton semmit sem tudtam hímezni.
És napok óta sem. Ugyanis kitaláltam, hogy bobinár előre összetekerem a kevert színeket. De mivel ez 2 oldalnyi, eltart egy ideig. Még ma is pl.

Lassulás, illetve begyorsulás

Sziasztok!
Látom, az utolsó hsz-ok elolvasás után, hogy most mintha mindenkinél egy kis lassulás lenne látható. ;)
Nálam meg pont a begyorsulás fázisa van, mivel már alig van valami hátra a Tündérke-Pillangómból, amit legkésőbb jövő hét közepére készen szeretnék látni, hogy a megrendelőm még karácsonyra be is tudja kereteztetni esetleg.
Tegnap csináltam egy fázis fotót ezt most megmutatom, és utána már csak a készet fogom nektek is megmutatni. :)
Aztán egy ici-pici kis pihenés, mert hát a karácsony engem is hajt, de aztán januárban belekezdek valamibe, majd még kitalálom, hogy melyikbe. Fonalak háznál vannak, szóval még boltba sem kell mennem, bármelyik fonal is hiányozna a saját palettámból. ;) Sőt anyagot is tudok válogatni. ;)
Íme a kép: