Képeink

2008. március 26., szerda

Első jelentkezésem

Sziasztok Lányok!

Régóta nézegettem amiket csináltok, így termé
szetesen én is beleszerettem egy csomó HAED mintába ;) Úgyhogy csak belefogtam én is... akik ismertek, nem lepődtök meg, hogy mindjárt kettőbe :-DDDD Na, jó, nem azért mert igy akartam, csak nem tudtam eldönteni, hogy 2 szállal tent stitch-csel hímzekkel, vagy 1 szállal x-eket. Mindkettőval van baj, utálok félixeket hímezni, illetve utálok 1 szállal hímzeni :-DDD Sajnos még fotóm nincs az elkezdett művekről, de pénteken fotózok. Addig is elmondom, hogy a Twilight Shimmert kezdtem el, meg a Holiday Splendor-t.

Viszont korábban sem kispályáztam, sőt sokkal nehezebben készülök el egy kis mintával, mint egy naggyal, és mivel nem csak HAED, hanem óriásmintások is vagytok, ezért megmutatom a most készülő Fassel képemet. Na jó, azért nem olyan óriási mint a HAEDek némelyike, de ez sem kicsi. 150x415-ös méretekkel rendelkezik. És van még 2 másik párja, természetesen azokat is meg szeretném majd hímezni valamikor.
Ennyi van készen:

És ilyen lesz:
Még azt akartam mondani, hogy ha valamit rosszul csinálok a blogbejegyzéssel, akkor szóljatok rám, mert ez az első próbálkozásom itt...

Dóra

Húsvéti haladás





Hétvégén ismét előkerült a tündérkém és a borospincém is. A vendégjárás és a készülődés miatt nem haladtam annyit mint amit szerettem volna, de azért mutogatok.

És egy harmadik képet is hímzek ezek mellett, az ugyan nem Haed, nem annyira óriási, de megmutatom. És az utolsóhoz mellékelem, hogy mi is lesz.