Képeink

2007. augusztus 24., péntek




Bocs, megint én. Ehun ni a másik, amivel végeznem kellene. Anyukámnak lesz az arab és a mór lány mellé. Édesapa már előre poénkodik, hogy ennyi nő (beleértve Édeanyát is), hogy fér meg egy helyen ;))))

Hamuka már majdnem 3db A4 lap!!!!(a 32-ből....)
És Hófehérke vele együtt fog a falamon lakni!
A képeket hamarosan pótolom, sokkal lógok már.
Hamu, Némo, Takaró, és Hófehérke is lesz.

Na, most már aztán én is mutatnék


Sziasztok! Gratulálok mindenkinek a szép munkához, eddig sem energiám, sem kedvem nem volt hímezni, de kedvet kaptam tőletek újra. Megmutatnám, hogy milyen igazolással tartom magam távol még most a HAE-mintától. Van máááásik ;))) is, de az bent van az üzletben. Mindenre fekészültem, ha esetleg nincs vevő, akkor annak is nekiugrom megint és "gyorsan" befejezem. Estére megpróbálom azt is feltenni.
Nnna, ez 12 angyal (ASN) 18-as rusztiks aidára, 1000 kontúr, meg gyöngy. Jó kis tökölős ez is, de remélem, hogy szép lesz. Meg jó nagy. Petrának csinálom (6 éves) és már nagyon várja. Azt beszéltük meg, hogy minden hónapban másik angyalka fog rá vigyázni és ha esetleg vihar van, nem hivatkozási alap velem aludni, hisz vmelyik aktuális csajszi őrködik felette. :)))) Télen kezdtem el, marha büszke voltam magamra, hogy húha már április-május is kész és még csak december van.....Most meg... Lassan december lesz és még június sincs készen. Mindegy, összekapom magam és haladok :))))

Bocs a hosszú léért.