Képeink

2007. június 12., kedd

Elkezdtem én is


Jó-jó, nem szombaton, hanem tegnap, de meg nem álltam, hogy ne öltsek bele. :) Nekem is dög fura volt, hogy a bal felső sarokban sima kőszürkével indult, én valami zöldesebbre számítottam, de annyi ismerősöm hímzett már HAED-et, hogy nem zavartatom magam, bízom a mintában és hagyom magam megvezetni. :)

Aggodalom

Sziasztok! Egy kis fenntartásom van ezekkel a képekkel. Mindig be szoktam izélgetni munka előtt PCStitch-be mindent (arab lány, Vervaco-s buxa, stb.). Neki mertek így kapcsiból állni egyből hímezni? Mert bogarászom a mintákat és olyan fura, hogy van ami nem is tűnik olyan nagyon színesnek, 90 színt ír, ami meg tök színes, az "csak" 50. Persze, ki fog derülni, ha a pillangóssal készen leszek színesben. Vagy van valami varázsmódszeretek? Pl. ahol 1-1 látszólag tökre oda nem illő színt ír, akkor is hímzitek?

Pillangós kép állása


Sziasztok!
Sokáig csak kukkolóban voltam az oldalon, és csak nagy nehezen jutottam vissza, hogy tudjak írni is.
Megpróbálok képet felrakni a Pillangó állásáról, nem tudom, hogy sikerül-e.
Úgy látom sikerült! :) Ez a ma du-i állás, legközelebb majd szombati SAL után teszek fel képet. :)

képnézegető

Csajszik
Arra gondoltam, hogy kicsit rendbetenném a képnézegetőt. Csak azokat a képeket hagyom benne (és persze mindig bővítgetem majd, most pl xenasiéval) amibe már a tulaja belekezdett, és várhatóak róla fázisfotók. Végülis azért tettük ki, hogy látni lehessen, mik készülnek!
Remélem, nem gond!

sziasztok!
ma fejeztem be az egyik A4es oldalt, azért nem jelentkeztem vasárnap, mert ezt meg akartam csinálni :)

Letics, nagyon szép a kép, amit kinéztél. Ezt már én is kinéztem, hogy egyszer...majd. HAED Invariance - jó nehéz és nagy ez is.

Ez a Lanarte Millennium? Én még sose láttam ezt. Szép ez is.

Álomkép

Na, nem tom, hogy kéne feltenni a képet, mindenesetre katt a bordó vékony keretre, ott van:)

Álomkép



Sziasztok!

Hát, nézelődtem erre - arra, a kör egyre szűkül.
Valaki volt olyan kedves, és egy cd-vel hálálta meg a keretrendelést tavaly. De sajna nem az a Millenium van rajta, amit én keresek.
Így most döntenem kell, még most, melyik nagyobb kép mellett teszem le a tűt:)

Elsőszámú befutó megvan.