Képeink

2007. szeptember 17., hétfő

Black Cat Hurrá! Túl egy A4-es lapon...
Sziasztok!


Én úgy döntöttem, hogy A4 laponként mutatom a képet, mert így van rövidebb távú célom is. (túl legyek egy lapon) Ezért elnézést, ha egy kicsit hosszabbra sikeredek, mert most írom ki magamból a tapasztalataimat is. 25 anyagra hímzem, 1 szálával minden lukba. Ezen a lapon 8000 öltés volt és 6 hétig hímeztem. A képem csak 50 :-) színből áll, de ezen a lapon mind az 50 színt fel kellett használni. Olyan közel vannak egymáshoz a színek, hogy alig tudom megkülönböztetni, így soronként tudok haladni. A fánál meg úgy néz ki a dolog, hogy minden sorban minden x más színű. Hát ez elég gáz volt. A mintát is nagyítóval használtam, meg a hímzést is, mert különben semmit nem láttam volna az egészből. Még az anyag színe is hasonló a fonalak színéhez sokszor egész közelről kellett néznem hogy hol is tartok. Egyébként a nagyító használata nagyon bejött. Állványra szerelhető nagyítós lámpát használok és nekem nagyon-nagyon jó. Nélküle meghaltam volna. A keretet is állványnak támasztom és sokkal könnyebb a varrás ilyen nagy képnél.

Kiszámoltam kb mikorra leszek kész a cicuval. : kb 6 év !!! Még akkor is élni fog szerintetek ez a blog, vagy csak már én leszek itt egyedül? .... :-)

A párom azt mondta, kár volt bele fognom... eddig legalább valamicske kikerült a kezeim alól, de most......

Most 1 hónapig pihenek varrok egy másik nagyobbacska képet is, na nem ilyen nagyot, ezzel sokkal gyorsabban haladok.

A következő oldalt tanulmányoztam, ott kicsit gyorsabb lesz, mert nem használ ennyi színt, ott csak az lesz a baj, hogy minden sárgás lesz.


Megmutatom nektek azt a képet is amit ígértem, a Lanarte Éjszakai Pillangóját. Ezt a képet júliusban fejeztem be. 6 hónapi munkám eredménye


Ha még valami majd eszembe jut írok még, most ennyi..

Mindenkinek kívánok kitartást, és jó bökögetést.
Ui: Kedves Cica! Légyszíves tedd már ki a cicut a kezdő képtárba! Köszönöm szépen.