Képeink

2007. október 8., hétfő

Venetian Mask 2007.10.07.

Mutatom én is hol tartok most a Lanarte kitemmel. Sajnos nem túl sokat haladtam vele. Akik olvassák a blogomat, tudják miért, elég zűrös volt az utóbbi időszak számomra, de remélem végre minden visszatér a rendes kerékvágásba, és jobban fogok haladni ezzel a csajjal is. :)

Maczyka, nagyon szemléletes amit leírtál. Nem kellene dolgozni mennem nekiállnék most a szakácsomnak újból. Már 2-3 hete pihen a sarokban az állványon. Hasonlóan csinálom én is, annyi különbséggel, hogy én a bal felső sarokban kezdtem az első szállal. Nem kockázom az anyagot, ahhoz lusta, vagy túl türelmetlen voltam, nekem tű kellett a kezembe.meg is volt az a hátránya, hogy sokkal többet kellett számolni, nagyobb a tévesztés esélye. Ma már a tetején azért megjelőltem 10 kockánként az anyagot. Nagyon konfettis a mintám, szintén egy szállal ezért eleinte csak lelógattam a maradék fonalat, aztán rájöttem könnyebb folytatnom, ha a következő távoli szemnél felhúzom. A gondom egyenlőre az, ezeket a szálakat hogyan lógassam úgy, hogy ne gubancolódjon a többivel. Eddig azt hittem nagyon sok tűm van, ma már tudom, vennnem kell még. Ez a szinezés fantasztikusan jó ötlet. Olvastam már róla, talán írtad már valahol, csak akkor nem igazán értettm miért van rá szükség. Most már tudom, -jaj, de kár, hogy dolgozni kell mennem - azzal fogom kezdeni, ha a kezembe veszem a mintaívet, hogy azt a keveset ami már készen van kiszinezem.

Biztos írtam már, de ennek a szakácsos képnek el kellene készülnie fiacskám ballagására. Most már látom, hogy esélytelen. Túl nagy falat ez számomra. Kolyök azzal biztat, hogy neki ez a kép nagyon tetszene az étterme falán. Na arra mostanában nincs esély, igy kaptam pár év haladékot, nyugodtan csinálhatom.