Képeink

2007. augusztus 5., vasárnap

Újabb hét, amikor nem sokat haladtam és nem azért, mert nem lenne kedvem hímezni.:-(((
A blogomba már a héten feltettem, de most ide is... ez a múlt heti állása a bali csajomnak. Azóta csak egy picit töltődött a legyezője.




A HAED képemmel itt tartok, nem sok látszik, ezt is múlt héten fotóztam, bár azóta már egy pici kék pöty is került bele, így én már látom a szemét.



Na, a bejegyzés képestől elszállt.
Most újra.
Van egy kis szoknya egy kis varázslat...

Nókomment


Most értem haza nyaralásból, úgyhogy csak gyorsan lezavartam a scannelést, és megyek kicsomagolni (fontossági sorrend, ugye). :) Később még írok!

Mutatom az e heti haladásomat. Alakul a Pink Rose-om, de még mindig nincs kész a másik szeme. Ott annyi a színváltás, azt csak nappal látom jól, többnyire meg éjjel hímzek.

Claudius, szépen haladtál, hiszen neked sokkal apróbb x-eid vannak.

Az én családom hasonlóképpen áll a hobbimhoz, mint a tiéd:-) Kivéve, hogy a férjemnek tetszik, mindig megnézi, mennyit haladtam vele. Csak az nem tetszik neki, hogy sose veszem elő mostanában Az utolsó vacsorát, ami neki készül. Na, azzal is benevezhettem volna ide akár, akkor tuti elkészülne karácsonyra.

Másnak már nem is igen mutogatom a családban a hímzéseimet. A kisebbik lányom reagálása: Jaj, anyu, ugye nem kell megnézni?! Ezzel csak lelombozódom, s inkább nem is mutogatom senkinek a környezetemben.