Képeink

2008. március 28., péntek

Új seprű össze-vissza seper

Lányok, mindenkitől elnézést kérek! Valamit elnéztem, mert kutyafuttában regisztráltam a Multiply-ra, és amikor szerettem volna átemelni a blogjaimat ide is, véletlenül a HAEDless blogot is beemeltem, ezért a Ti bejegyzéseitek is megjelentek a lapomon. Ezeket töröltem a Multiply oldalamról, és mivel nem találtam meg a módját, hogyan vegyem ki azt az egy blogot a többi közül, simán letiltottam az összeset, majd ha ráérek, jobban beleásom magam a Multiply rejtelmeibe.
Szóval mégegyszer bocsi, főleg hogy csak pár nap késéssel esett le a tantusz. Remélem, nincs harag.
Ráadásul meseszépeket hímeztek!
:-*

HAEDjeim és a Fassel

Sziasztok,

nem tudom, hogy mikor szokás pontosan nálatok jelenteni, hog
y hogy áll az ember lánya, de én most fotóztam először a HAEDjeimet, ezért gondoltam, hogy most megosztom veletek. Meg eszembe jutott, hogy a Fassel képben is van már azóta haladásom, ezért azt is megmutatom.

Twilight shimmer - 25 counton félixekkel, és 2 szálla varrva. Kb 5600 öltés van egyenlőre rajta. Majdnem egy A4es lappal végeztem, de azért még van belőle ;)


Ilyen lesz a Twilight shimmer, ha valaki nem ismerné.


Holiday splendor - 25 counton van de itt már x-eket használtam és 1 szállal hímeztem. A leírásban szereplő kreiniket használtam, hát tényleg nem az igazi, mint ahogy valamelyikőtök irta. De nekem egyenlőre nincs lelkierőm kiszedni, majd eldöntöm még később, hogy marad-e vagy kiszedem. Túl vastag szerintem ez a kreinik ezekhez az 1 szálas x-ekhez.



Ilyen lesz a Holiday Splendor.

És mai a Fasselre már rákerült. Egyben nem tudom mutatni, mert kereten van és épp csak ez a rész látszik belőle.