Képeink

2007. november 9., péntek

Kis öröm is öröm....

Sziasztok!
Az előbb az összes írásom eluszott, úgy hogy kezdem előről.
Ahogy kedvenc operációkutatás tanárom mondotta volt régen, amikor egy nagy feladat részfeladatát megoldottuk kis öröm is öröm... és haladjunk tovább.
Gratulálok mindenkinek a kitartó munkához!
Túl vagyok a 2. lapon. Ez sem volt túl egyszerű. Sárga sárga sárga minden mennyiségben.
Maczyka nagyon inspirálólag hatott rám. Köszi érte. Ezen a lapon próbálgattam, hogy hogy is csináljam az egészet, hogy ne kelljen karigázgatni, színezni és ne is tévesszek, ne kelljen túl sokat számolni. Végre arra jutottam, hogy a sok tűt alkalmazom. 20-30 szemig megyek el egy sorba és abban a sorban mindent kihímzem és úgy megyek a következő sorra. A párom is megjegyezte, hogy haladok most a képpel.
Anyósomék voltak nálunk és persze akkor is varrtam, és ő azt mondta, hogy ha börtönbe zárnák se varrna. Na ehhez nincs komment.... A párom erre: "ráadásul csak 1 év múlva lesz belőle kép"... Ó ha szegény tudná, hogy nem 1 év... Nem világosítottam fel. ;-)
Most kipihenem ezt sok sárgát, aztán újúlt erővel fogok hozzá a következő lapnak.
Mindenkinek jó munkát és kellő kitartást kívánok!

vigyázat, csalok...

Ezer éve nem jártam erre, de most végre újból nekiálltam a képemnek. De mivel óriási, ezentúl csak félixekkel fogom csinálni. Állítólag gyakran alkalmazzák ezt a technikát az óriási haed képeknél. Az en kicsikém meg ugye 500*635 szem. Hogy sikerélményem is legyen, és ne csak fekete színnel varrjak, most az arcát kezdtem el. Ez készült a héten.