Képeink

2007. szeptember 20., csütörtök

nyitóképek

Sziasztok!
Este szerintem lesz időm frissíteni a fenti képeket, de: már írtam, hogy akkor teszek be egy képet oda, ha már legalább egy fázisfotó van róla a blogon (most legalább a Black cat-tel lógok, majd még megnézem, hogy mivel), így is nagyon sok kép van benne, szerintem felesleges azokat beletenni, amiket aztán haladás közben nem láthatunk. De persze szóljatok, ha másképp gondoljátok.

Nem sok az az öt év?

Ha így haladok, dehogyis, még 10 is kevés lesz :)

Szóval először is rögtön így az elején alkotói válságba kerültem, miszerint nem lenne-e jobb mégiscsak két szállal, úgyhogy pár napig próbahímzéseket csináltam össze meg vissza, csak hogy rájöjjek, nem, nekem nem jó úgy két szállal :) Ezek után családilag összejött minden, anyuék itt, mi keresztanyáméknál, emberem betegen, gyerek fogzik, meg ilyesmik, szóval a sárkány pihent. Tegnapelőtt vettem újra elő, gondoltam megpróbálom azt a sokszálas technikát, vagy legalábbis valami olyasmit, befűztem nemtomhány szálat, csak amatőr módon alul húztam fel őket (én bal alulról haladok), majd miután végeztem az egyik szállal, és a környéken nem is volt már olyan szín, megfordítottam, hogy elvágom. "Nahát, mennyi szál lóg itt csak úgy" gondoltam magamban, és egy nyisszantással elvágtam az összes befűzött szálamat hátul. Jó, valóban nagyon szépen "lógtak" - vagyis nem lógtak, csak egy sorban bújtattam ki őket előre, így hátul úgy nézett ki, mintha lógnának -, de azért ez még tőlem is hihetetlen teljesítmény, hogy ennyire nagyon hülye legyek. Úgyhogy leraktam az egészet, elmentem aludni, és tegnap este vettem megint elő, immár sikerrel, egész jót haladtam. Szóval csak lesz ebből énekes halott előbb-utóbb, én személy szerint jobban örülnék az előbbnek mint az utóbbnak :)

Képet most nem mutatok, majd ha már lesz valami látszatja is a mintának, jelenleg kis bordós foltok vannak egy kunkorvonalat sejtető szürkés-lilás cifrang körül :) nem túl mutatós :)