Képeink

2007. június 18., hétfő

2. nekifutás


Sziasztok!

Itt vagyok ám én is mutogatni:-) Csak ma sikerült lefényképeznem, amit szombat éjjel haladtam. Kétféle sárgával küzdöttem meg, kár, hogy a fénykép csal a színekkel. A valóságban sokkal finomabbak a színek.

Én is elkezdtem...

Én is elkezdtem a velencei maszkos csajt. Nagyon jó hímezni, csak ne néztem volna el egy színt... Kb. kb. a felét ki kellett bontanom a munkámnak, de az tuti, hogy ezután sokkal jobban fogok figyelni. :)


2007.06.17-i állapot

2. szombat

Végre én is tudok nektek haladást mutatni.:-)
Itt a két héttel ezelőtti állapot is, hogy legyen összehasonlítási alap.
Tényleg nagyon meghoztátok a kedvemet.

Második hét

Megint bökögettem, nem csak szombaton, hanem hétközben is néha-néha. Azért csak néha, mert elsősorban rr-ezek. Most már négy szín van a vásznon, mutatom is:

Halihó!

Nagyon güriztem hétvégén. Szombaton és vasárnap is tudtam varrni . Ime az eredmény:
Sziasztok!

Fú, tök jól haladtok... szuper! Én sajnos most nem tudok fölrakni képet, mert vhova elpakoltam a fényképezőgépem, de nem tom hova... Tök jó, fele hímzős cuccom lent van az új szobámban, másik fele meg fent a régiben, így le-föl rohangálok, mert persze mindig lemarad valami :D Remélem jövő szombatra már rendeződnek a viszonyok, és azt a fránya gépet is megtalálom, és akkor tudok majd mutizni... Bár nem tom mi fog látszani a Kreinikből...