Képeink

2007. szeptember 24., hétfő

Before & after

Hoztam képeket :)

Az elsőn a.... régi állása a sárkánynak, mikor még csak színfoltok voltak, a második meg kb. 4 este sokszálasa után. Azért ilyen faramuci, mert először csak az első 10-esen próbáltam ki ezt a sokszálasat, hogy merre is a hány méter, úgyhogy most először egy szintbe akarom hozni az egészet. Izgi, mi? :)

8 megjegyzés:

Edelweiss írta...

Jesszusom, hogy lehet ezt követni? Nagyon ügyi vagy!

Eduardo Waghorn írta...

Greetings from Chile...Im sorry i do not understand your beautiful language, just to say:

üdvözletek! :)

Do you live near Budapest? I know this is one of the most beautiful cities from Europe!

Visit my blog if you want...

Andi írta...

Nagyon ügyes vagy! Én nem merek így belefogni!

Maczyka írta...

Majd egyszer lefotózom a mintát is, akkor látszik, hogy nem olyan bonyolult a követés :) Csak arra kell figyelnem, hogy ne felejtsem el "lekönyvelni" a haladást, és bekarikázni, hol húztam ki a fonalat.

Andi, köszönöm :)

Szvercseg Henriett írta...

Hááááát, izgi bizony! Nagyon figyelem. Nekem nem jött be. Egy színnel gyorsabban haladok. De ellesem a technikát!

CicaZsu írta...

Ügyike vagy! Mostmár egyre inkább hajlok rá, hogy én is kipróbáljam ezt a sokszálast... mondjuk a tündikén nem érdemes jelenleg, mert úgyis Kreinik Kreinikkel a menü, de volt olyan, ami tetszett, de olyan konfetti volt, hogy azt mondtam előbb vmi egyszerűbbet kérek ;)

Norcsi írta...

És hogy tudod a fnalat utánna megkülönböztetni szin szerint? Nálam annyi árnyalata van, hogy ez nehéz lenne.Felül megjelölöd hogy melyik fonal milyen szin?

Maczyka írta...

Őőő... ezt nehezebb elmagyarázni, mint megmutatni, vasárnap akkor fotózok sárkányt is, meg mintát is mellé, és megpróbálom úgy, a lényeg, hogy a mintán bekarikázom, ahol kihúzom, ami sok kérdést vet fel (ha már kihúzom, miért nem csinálom meg az öltést, pl), de tényleg így célszerű. Majd addig átgondolom, hogy tőlem telhetően értelmesen magyarázzam :)))