Képeink

2007. szeptember 25., kedd

Újra Kinkade


Sziasztok! A Pink Rose-om most pihent egy kicsit, szombaton újra elővettem a Kinkade-házikómat. Túl sokat nem tudtam haladni vele, de a semminél mégis több. Mostanában már túl sok időmet elveszik a betervezett karácsonyi dolgok, meg így ősszel megint előtérbe kerülnek a kötnivalók. De azért próbálok veletek haladgatni:-)

4 megjegyzés:

Andi írta...

Nem olyan rossz ez a haladás! Főleg, hogy egyszerre két nagyot is csinálsz, na meg nem beszélve az egyéb apróbb dolgokról. Úgy hogy nagyon is jól haladsz.

Soleil írta...

Andi, köszönöm, örülök, hogy te látsz nálam haladást:-) Sajnos nem csak 2 nagyot csinálok. Ha látnád, mennyi van még elkezdve és félretéve (ide egy pirulós szmájli kellene). De ilyen az én formám:-)

Andi írta...

Én is annyiba beletudnék kezdeni, elég nehéz megállni, de eddig még úgy ahogy sikerült. Na meg tudod az állandó gyűjtőszenvedély,.... hát az nem került el engem sem. :-)
Szuggesztiót alkalmazok magamon, hogy ne kezdjek új képbe. :-)

Norcsi írta...

Egyet értek az előttem szólóhoz. Sajna nagyon sok időt felemészt a net. Pedig helyette mennyit haladhatnék. De én is mintagyüjtő vagyok, de belekezdeni már nem fogok semmi ujba mivel 4 nagyobb munkám van elkezdve.