Képeink

2007. augusztus 23., csütörtök

Lassú lepke

Sziasztok!
Először is üdv az újonnan csatlakozóknak, csodaszép képeket választottatok, mindent bele!

Bővíteném a "lassan-haladok-kicsit-épp-mást-csinálok" tábort :) Valamennyit varrtam a tündérkémen, de nem olyan nagy a változás, hogy érdemes legyen bemutatni. Amikor volt időm, akkor egy babaköszöntőt böködtem őrült iramban, illetve az első RR-emmel foglalkoztam leginkább.

Ami a keresztszemes megítélését illeti: anyukám és nagymamám is világ életében kézimunkázott valamit, így ők értékelik, bármit is művelek. Sőt, odáig jutottunk, hogy xszemesben anya néha tőlem kér tanácsot! :) (persze csak abban, minden másban százszor ügyesebb, mint én). Hugom is mindig megnézi, hogy haladok, de neki nincs türelme semmi ilyesmihez, többször nekikezdett már varrásnak, kötésnek is, de kb. 1 órát tartott a lelkesedés.
A pasim is kifejezetten pozitívan áll a dologhoz, olyannyira, hogy a mostani lepkémet épp tőle kaptam - szegény, akkor még nem tudta, mit tesz, csak amikor nekikezdtem, akkor nézett nagy szemekkel :). A barátnőimet nem hozza nagyon lázba, szoktam nekik is mutogatni, sőt, ketten már keresztszemes ajándékot is kaptak (konyharuhát és faliórát), de... valahogy nekik ez nem olyan nagy dolog (de ezt a helyzetet gondolom ismeritek). Egy barátnőm (mellesleg kolléganőm) van csak, aki szintén bököget, vele lehet ilyesmiről csacsogni (természetesen CSAK munka után... :) ).

Kellemes délutánt!

3 megjegyzés:

Andi írta...

Szia!
De jó neked! (hogy a pasidtól kaptál képet) csoda :-) Tartsa meg ezt a jó szokását.

Nekem fél évig tartott az alvós pillangó, és nekem úgy tetszik. De láttad a családom, nem nagyon rajong érte. Nekem viszont olyan jó gyönyörködni benne. :-))

csibe írta...

Szia Andi!
Fél évig?! Hűha, Te valami villám kezű lehetsz! :))
Én is fél éve varrom, és itt tartok, amit láthatsz.

Igen, remélem, nem un rá a drága, hogy néha inkább hímezgetek... Bár olyankor igyekszem, amikor neki is más dolga van. ;)

Andi írta...

Villámkezű? Á dehogy, pont azt írtam, hogy olyan lassan haladok vele, pedig más 3-4 hónap alatt elkészít egy ekorra képet. Na és mást nem is hímeztem, csak ezt éjjel-nappal, amikor volt egy kicsike időm. Már alig várom, hogy megmutathassam nektek is, csak olyan nehezen jön össze, hogy fényképezőgép és gép is legyen. :-( A gyerköcők mindig elrabalják tőlem a gépet.