Képeink

2007. augusztus 24., péntek

Na, most már aztán én is mutatnék


Sziasztok! Gratulálok mindenkinek a szép munkához, eddig sem energiám, sem kedvem nem volt hímezni, de kedvet kaptam tőletek újra. Megmutatnám, hogy milyen igazolással tartom magam távol még most a HAE-mintától. Van máááásik ;))) is, de az bent van az üzletben. Mindenre fekészültem, ha esetleg nincs vevő, akkor annak is nekiugrom megint és "gyorsan" befejezem. Estére megpróbálom azt is feltenni.
Nnna, ez 12 angyal (ASN) 18-as rusztiks aidára, 1000 kontúr, meg gyöngy. Jó kis tökölős ez is, de remélem, hogy szép lesz. Meg jó nagy. Petrának csinálom (6 éves) és már nagyon várja. Azt beszéltük meg, hogy minden hónapban másik angyalka fog rá vigyázni és ha esetleg vihar van, nem hivatkozási alap velem aludni, hisz vmelyik aktuális csajszi őrködik felette. :)))) Télen kezdtem el, marha büszke voltam magamra, hogy húha már április-május is kész és még csak december van.....Most meg... Lassan december lesz és még június sincs készen. Mindegy, összekapom magam és haladok :))))

Bocs a hosszú léért.


5 megjegyzés:

Jade írta...

juuuj, ez gyönyörű, honnan van a minta? Nekem is kell!

andi71 írta...

Tényleg nagyon gyönyörű! És nekem is kell!

Mityu írta...

Ez nagyon szép!
Én is szeretném...

pillekata_ropi írta...

Oda tudom adni akár pat-ban is, de akontúrokat csak az eredetiről tudjátok kibogarászni, mert ahhoz márn me volt idegem, hogy azokat is bebaszkuráljam pcstitch-be. :)))1-2 napon belül felrakom valahová, meg a színeseket is. Hétvégén is dolgozom, de megpróbálom.

pillekata_ropi írta...

A multira felraktam a mintát.