Képeink

2007. július 3., kedd

Képek

Lányok!
Frissítettem a képnézegetőt, az volt a célom, hogy kizárólag olyan képek legyenek ott, amikről van a blogon fázisfotó. Remélem, senki nem sértődik meg, akinek így levettem a képét, ahogy tesz fel egy "itt tartok" képet, már teszem is bele!
Én most kicsit lemaradtam, utazás előtti szombaton nem jutottam hozzá, egész hétvégén melóztam, Bulgáriába meg nem vittem el (csak RReket, azok közül is csak 1 készült el, mert a nyaralás jobban sikerült, és a gyerkők jobban rám voltak gyógyulva, mint vártam. De nagyon jó volt!
Vasárnap remélem fogok tudni mutatni valamit, bár délután gyerekzsúrra megyünk... Azért majd igyekszem.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

csibe írta...

Rita, köszönöm, hogy feltetted a képem a nézegetőbe! És ha jól látom, az időzónát is átállítottad, köszi a karbantartást ;)

wot írta...

Egy diszkrét kérdés: van egy régebbi Dimensions vásznam a hímzőkereten, nagyon rég nem nyúltam hozzá. Bevehetem azt is a SAL-ba? Hátha az motiválna egy kicsit. :)

Norcsi írta...

Szia! Most olvasom, hogy a képeket te teszed fel. Megkérnélek, hogy tőlem egyenlőre a rózsásat ha feltennéd, a másikat még ne, mert annak még nem tudok neki állni. Idő kérdése. Köszönöm a segítséget és további jó munkát kívánok! Nóra