Képeink

2012. január 23., hétfő

Sziasztok!

Látom, újra beindult itt az élet:-)
Ez engem is arra ösztönzött, hogy újra előszedjem a hölgyikémet, a Pink Rose-t. Szegény jó sokat várt a sorára, másfél évig alig tudtam hímezni a kezem miatt. Ezt a nagy anyagot meg egyáltalán nem bírtam tartani. 2009-ben mutattam utoljára, s tavaly még a kezemben sem volt, nemhogy böködtem volna bele.


Most szombaton viszont elővettem, megszeretgettem kicsit:-) Olyan jólesik most megint hímezni! Remélem, most kitartó leszek, példát veszek rólatok, Lányok!



7 megjegyzés:

csaorsi írta...

Húú, már így is milyen jól néz ki! Érdemes őket elővenni, olyan megnyugtató/terápiás hatásuk van. :)
Hát akkor további kitartást, és várjuk a képeket!

Marihun írta...

Húúú, ez valami hihetetlenül gyönyörű! Bevallom, még ha nem is 100%-ig ugyanaz a módszer, de tőled jött az ötlet, hogy Chuck-omat színről színre varrjam :)

Soleil írta...

Lányok, köszönöm szépen!

Orsi, igen, olyan jó nyugtató a varrása:-) Várom a te fázisfotóidat is!

Marihun, hát a te képeid sem kispályásak, s hogy egyszerre többel is így tudsz haladni! Azt csodálom, hogy az egy színnel haladást milyen kitartóan csinálod. Én meg nagy foltokban hímzek, mert ilyenkor nem kell színt váltani, s jó nagyot lehet egyszerre haladni. Persze aztán sok-sok óra kell majd, hogy befoltozzam a sokszínű lyukakat:-)

Delfike írta...

Évi,örülök,hogy újra elővetted! Jó ismét látni,hogy hímzel! Puszi és kitartás!:)

CicaZsu írta...

Már most is gyönyörű...

Soleil írta...

Delfike, köszönöm! Remélem, már te is jól vagy és hímezed kitartóan a kék tündéred. Majd mutasd!

Cica, köszönöm neked is!

Unknown írta...

Jól értem, ez egy olyan blog ahova bárki felteheti a HAED készülő képeit? Ha igen, kérhetek meghívót? Most pont evvel a képpel foglalatoskodom. Előre is köszönöm. E-mail címem:tuzesb@freemail.hu