Képeink

2011. december 11., vasárnap

Újabb hosszabb kihagyás után... :)

Na, csak lejelentkezem itt is jó néhány hónap után :) Akik szokták nézni a blogomat, azok tudják, hogy nem tétlenkedtem, de azért végre ide is felteszem a jelenlegi állapotokat. Először is Montecristo. A legutoljára készített egész képen így nézett ki:


Ehhez még hozzájött ennyi haladás:Aztán ott van a Unicorn Dream, 8 lap kész a 15-ből:


Aztán a Dreams of Gaudí, 11 lap kész a 72-ből:És végül, de egyáltalán nem utolsósorban szívszerelmem, a Chuck vs. the Cross Stitch :DDD Jelenleg a 3. "nagy" árnyalatot gyűröm, a 995-öset, de van benne már legalább 15-20 alig látható, pár öltéses szín is.


11 megjegyzés:

overon írta...

Húha,elájultam. Csodaszépek!!!
Amúgy mikor alszol?

Marihun írta...

Köszi szépen! Bármilyen hihetetlen is, általában megvan a normál alvásidőm :DDD Viszont tévét nézni már évek óta csak úgy tudok, ha közben jár a tű a kezemben :DDD Szóval inkább tévét hallgatok :DDD

Anyus írta...

Gyönyörűek!!!
Milyen típusú a turbótűd?:):) vennék ilyet:)

Marihun írta...

Lövésem sincs :DDDD Az ebay-ről szerváltam nagy tételben :DDDD

Cathlen-Kata(katamese.hu) írta...

Egyik szebb mint a másik!

Delfike írta...

Blogod és Head-en is mindig megnézem az aktuális állást amit felteszel :) Nagyon jól haladsz,főleg hogy egyszerre ennyi képet is hímzel!

Marihun írta...

Nagyon köszi! :))

mannamari írta...

Nem semmi hogy ennyi szép képpel ennyire jól tudsz haladni.

evikusz írta...

Jó ég! Sorozat gyártasz? :D
Nagyon szépek!

cica313 írta...

Nagyon durva a Chuck-on, hogy színenként haladsz... fogalmam nincs hogy nem tévedsz el ;)

Marihun írta...

Cica, csak úgy nem tévedek el, hogy a PCStitch-ben szerencsére van "highlight"-funkció, amivel ki tudom úgy nyomtatni a mintát, hogy egyszerre csak egy szín jeleit emeli ki, a többi csak halványszürkén van jelen. Úgy meg tök könnyű számolgatni :D Ja, és a rácsozást meg laponként oldottam meg ceruzával, plusz néha, ha muszáj, ott az illanós filc a 10x10-es kockákhoz, azt még mosni sem kell :)