Képeink

2011. április 24., vasárnap

Én is jól eltűntem...

De azért még megvagyok, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de tovább ügyködtem Montecristómon. Jelenleg lassan megközelítem a háttér, vagyis az ég alját:Közben rájöttem, hogy pont a lényeget nem kezdtem el itt mutogatni, vagyis a két HAED-et, amin időközben (már vagy másfél éve) munkálkodni kezdtem (bár akik jártak a blogomon, azok már látták ;D). Az egyik az Unicorn Dream Ruth Sandersontól, ilyen lesz készen:
És jelenleg itt tartok: A másik a Dreams of Gaudí Ciro Marchettitől:


Most így néz ki:


Végezetül pedig egy szintén nem HAED-kép, hanem a Montecristóhoz hasonlóan a tévés megszállottságom terméke (ami kb. a Montecristo mérete lesz, viszont jóval több öltés, mivel 32-es hímzővászonra csinálom): a Chuck Comic Con-os posztere:

 Ezt a többivel ellentétben színenként varrom, a feketével kezdtem, bár közben beletettem egy-két elszórt konfettit is olyan színekből, amikből csak 1-2 öltés van az egészben, igaz, azok nem igazán látszanak. Az állapotkép nem a legfrissebb, de nagyjából itt tartok benne:


Huh, jó maratoni lett ez a bejegyzés, próbálok kompenzálni a hosszú szünet miatt :D

7 megjegyzés:

mannamari írta...

Hú, nem semmi hogy ennyi nagy képet böködsz egyszerre.

Szépen haladsz mindegyikkel. Nekem az unikornisos tetszik a legjobban.

Marihun írta...

Köszi szépen! Élvezem is csinálni! Egyébként az Our Friends' HAED SAL-os csajok a hibásak mindenért, addig-addig hangoztatták, hogy így csinálnak egyszerre hármat, meg úgy ötöt, hogy megfertőztek, és nem bírtam ki, hogy ne kezdjek bele én is egyszerre többe :D Aztán meg állíthattam össze az órarendet, hogy mindegyikre nagyjából egyforma időt tudjak szánni... Nem könnyű, így viszont nem unok bele egyikbe sem! :D

Delfike írta...

Szépen haladsz mindegyikkel! Én beszoktam kukkantani a blogodba és látom a haladást! Én tuti,hogy nem csinálnék egyszerre ennyit,mert akkor soha nem fejezném be mindet! :)

Marihun írta...

Hát én is ettől tartok, és az biztos, hogy amint elkészülök az egyszarvúval, tuti, hogy nem kezdek bele újba! Inkább felgyorsítom a maradék három egyikét :D

fialka012 írta...

❤ ✿ ❤

cica313 írta...

Huh, nem apróztad el ;)

Marihun írta...

Nem szokásom :D tudod, ha lúd, legyen kövér (bár lehet, hogy ezúttal egy kissé eltúloztam...) :D