Képeink

2009. december 31., csütörtök

Itt vagyok!

Köszönöm, Cica-Zsu!
Persze, hogy nem tudtam írni, mivel az elmúlt 2 évben változtak a dolgaim, blogom sem az, mint ami ide be van írva, meg a bejelentkező adataimat is elfelejtettem, de most már minden oké, megoldódott a probléma.
Megpróbálom beszúrni, mivel fogok nevezni tavasszal, ismerős lesz többeteknek valószínűleg, mert Kismolly (elfelejtettem, hogy itt milyen nick-kel van, ha van, bocsi) is ezt csinálja, csinálta.

illetve van egy másik is majd még kitalálom, hogy melyiket csinálom, az sem lehetetlen, aki ismer tudja, hogy ilyen vagyok, hogy mindkettőnek nekiállok.


Mindjárt megnézem, hogy tudom-e változtatni itt a blog címemet, ha nem, akkor majd cica-Zsu lécci segíts ebben is, köszi!


1 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Ja, elfelejtettem azt is írni, hogy régen itt "gyerkőcök"-ként szerepeltem, viszont az új blogomon már "Zsuzsa" néven futok, szóval itt is ez fog szerepelni.
Ja, és nem tudom megváltoztatni itt a blog listában a blogcímemet, mert azt csak az admin csinálhatja, szóval... Cica-Zsu lécci, írd majd át, az xszemesen megtalálod a címét, ha nem tudnád. ;) (a nevem alatt a 2. link résznél van.)Köszi! :D