Képeink

2009. április 4., szombat

Készül a tündérke....

Készül a tündérke, ha lassan is. :) Karöltve haladok a tigrises képpel. Igaz közben megint volt egy kisebb munka is mellette, (részletek a blogomon :D) de nagyon bevált, hogy felváltva varrtam/varrom őket esténként.
A HAED-en még mindig az "egy pötty ide, egy pötty oda" résznél tartok. De már látszik a sapka az alagút végén. :))) Nagyon várom már, hogy olyan részhez érjek, ami haladósabb. Bár biztos egy idő után abba is belefárad az ember, de most felüdülésként vágyom rá. :DDD
A Tigrist is mutatom. Tulajdonképpen nem is tudom melyiket szeretem jobban. :D Mindig az szeretném fojtatni, ami legutoljára kézben volt. De eltökéltem, hogy mindkettővel haladok, és egyenlőre tudom is tartani magam a tervhez. :))
A fotózás óta persze már haladtam mindkét képen egy kicsit. :)


4 megjegyzés:

evikusz írta...

Nem irigyellek a szömitykért :)

Jó, hogy így tudod magadat tartani a tervedhez, nekem biztos nem menne.

Kitartás!

Soleil írta...

Jól haladsz, s alakul a tigrises is. Nekem is nagyon tetszik! Én még régebben elkezdtem az elefántosat, de aztán parkolópályára került:-D

Delfike írta...

Nagyon szépen haladsz mindkettővel.;)
Kíváncsian várom a sapi alakulását.:)

Luna (V.Fiona) írta...

Köszi! :))) Az az igazság, hogy élvezetes dolgot, nem nehéz betartani. :DDD Annyi kissebb munkát készítettem az utóbbi időben, hogy alig vártam, hogy cask ezzel a 2 képpel foglalkozzak. ;)