Képeink

2009. január 29., csütörtök

Hoztam mutogatni én is :DDD

Így áll a tigrises képem, amit a páromnak készítek. Egy álom hímezni erre az anyagra, bár nagyon féltem tőle a sürűsége miatt (35ct). Amikor csak tehetem ezt hímzem a HAED képpel felváltva. Nagyon várom, hogy kész legyen! :)
A konturozást is ezért kezdtem meg. Na meg a párom kedvéért, hogy lássa, hogyan alakul. NAgyon szereti nézni (velem együtt) ahogy életre kel a konturozás által a kép.
Az indás részre még jön egy nagy rakás francia csomó, de azt inkább későbbre hagyom, nehogy összenyomorgassa a keret, ha arréb hímzek majd.Mutatom a HAED-et is. Kicsit rosszul esik most, hogy ennyivel lassabban halad mint a tigrises, de az a sok eldobált szem... :( Ráadásul megint volt egy rontásom, amit nem tudtam visszajavítani, így korrigálnom kellett. Szerencsére ez a hold sugara, teljesen mindegy, hogy vannak a szemek, a tervezője se mondaná meg, hogy nem jól. :) De ugye azért rendbe kellett hoznom, mert a lap alsó harmadán már a nőnek a sapkája van. Ott már nem lehet csúszás......

3 megjegyzés:

Delfike írta...

Nagyon jól haladsz mind a két képpel!
Sajnos néha én is tévesztek 1-1 x-et,de nincs az a pénz amiért visszabontanám.Nem látszik,így lesz egyedi a kép. ;)))

Anyus írta...

Szia !
Nagyon szép lesz, imádom én is a nagy macsokat, és én is tévesztek, de én vissza is bontom:)és ezért nem leszek készen soha:)

Luna (V.Fiona) írta...

Igazság szerint, én is vissza szoktam őket bontani, de ebben az esetben már nem tudtam visszakövetni, hogy honnan kellene elkezdenem a bontás. Egyszerűbb volt hagyni :(