Képeink

2008. augusztus 10., vasárnap

Kéééész :-)

Nem nagyon akarom még elhinni, de kész lettem az ajándékkal. Mosásra és vasalásra, na meg keretezésre vár a lelkem. Mindjárt megyek is, kezdem a mosással... nektek meg mutatom a képet. :-) (Remélhetőleg az ifjú pár nem jár erre, bár ez is jókor jut eszembe.)



9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Yuts, daw palagpat imo blog.

Ancsi írta...

nagyon szép lett!!! ügyes vagy!!!!
tudod már, hogy milyen kerete lesz? majd keretezett képet is mutatsz, ugye?? :)

Anita írta...

A részletek majd a keretezőnél dőlnek el, holnap megyek terveim szerint. Meghosszabított nyitvatartásuk van, így picit könnyebb a dolgom. Persze, mutatom majd keretezve is. :-)

Adél írta...

Gratulálok!!! Nagyon szép lett. :)

Luna (V.Fiona) írta...

Nagyon klassz lett! Biztos jó érzés, egy ekkora munkával készlenni. :D

Anita írta...

Köszönöm lányok! Tényleg rengeteg munka van benne és nagyon jó érzés, hogy időben elkészültem vele. Az arcukkal nem igazán vagyok kibékülve, valahogy nagyon foltosnak látszik a mosás után. Szóval koránt sem tökéletes, de azért tetszik a végeredmény. Kíváncsi leszek az ifjú pár véleményére is. :-)

mannamari írta...

Szép lett!

És mi a következő?

xenasi írta...

gyönyörű lett :)) gratulálok hozzá
megérte a sok munkát, szerintem a párnak is nagyon fog tetszeni :D

Anita írta...

Köszönöm! :-)))
Nagyon várom már, hogy milyen lesz kerettel együtt, jövő hét csütörtökön lesz kész, épp lesz még időm csomagolni szombatig. :-)

A következőt még nem dönttöttem el, van miből válogatnom közben úgy begyűjtöttem a mintákat. Vagy a tulipános lesz, vagy a pipacsos-margarétás tájékép. A haed képekhez még csak a mintám van meg, bár azokat is szívesen elkezdeném, így most maradok az egyszerűen nagy mintáknál.