Képeink

2008. június 10., kedd

Levender Sky - 14.hét


a felső fele már teljesen kész. ( a kis üres részhez elfogyott a fonalam )

elég nagy, összefüggő részek lesznek lent feketék. hogy ne látszódjon át az anyag, érdemes szerintetek befesteni alatta az anyagot fekete filccel???? vagy rossz ötlet???

esetleg textilfilc???

6 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
CathlenKata írta...

Én nem festeném be ilyenkor már ...

gwen írta...

Lovat ettél talán ? vagy a gyorsra szálltál ?:)) Iszonyu gyorsan haladsz ,emelem kalapom :) Én most állok szombaton ballag nagyobbik gyermekem de belőled fogok erőt meriteni :) Szvsz ne fesd most már az anyagot meglátod ha kész a mű fel sem fog tűnni semmi rajta , én hetekig vergődtem a Untold storynál ezen ugyanis marha sok benne a sötét szin de most már imádom és nem gáz ha átsejlik :)

Ancsi írta...

most nagyon nevetek ám!!! :))))) jajj de jó volt!!! :) sokat csinálom, az biztos. nagyon be akarom már fejezni :) páromnak megítértem, hogy a következő kép egyiptomi/fáraós lesz, ő azt szeretne nagyon. azt is nagyon be szeretném már fejezni, mert kinéztem George Meis Greek Patio képét, és nagyon odavagyok kérte :)
meg tudom nézni az Untold story-s képed valahol???

gwen írta...

Persze hogy meg tudod gwen a címkéknél :) azóta a felső sort kipótoltam a hiányzó színnel és a 2. sorban is haladtam csak legyünk tul a ballagáson jön az exem familiája is szóval nem kicsit vagyok feszült :o Jövő héten teszek fel uj fázisfotót is majd :)

Ancsi írta...

jaaaaaaa... jó, azt már megnéztem. csak úgy értettem, hogy a kép, ami kicsit átlátszik, már kész van...
hamar túlleszel rajta, meglátod! és ne legyél feszült :)
és tegyél fel képet a jövő héten :))))))