Képeink

2008. június 11., szerda

Nászajándék 8 hetesen

A bejegyzés elejét átírtam, Lenin dolog törölve. :-)
Szóval így állok 8 heti hímzés után, bár azért elég sok kihagyás van benne. A kalap egész haladós, de még ott a kislány, meg a keret és a szöveg. Van mit csinálnom még rajta és már kezd idegesíteni, hogy nem tudok mellette mást hímezni csak amit magammal tudok vinni a vonaton, de nem tehetem félre, mert vészesen közeledik az augusztus.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kitartás! Megéri, látod milyen szép lesz. ;)

Anita írta...

Igyekszem, igyekszem, csak néha annyira szeretnék mást is hímezni. :) Pl. a kézimunkatáskát, de ahhoz még várom az anyagot...

Ancsi írta...

hát húzz bele, ne hagyd az utolsó pillanatra a végét!
a vonaton is hímzel??? IC-n utazol? én személlyel jövök reggel 15 percet, de azon nekem nem menne...
a kép nagyon szép, ne hívd akkor Leninnek, ha gyerekeket írsz, akkor is fogja tudni mindenki, melyik képről van szó :))

Anita írta...

Azt hiszem, javítom a címet (is).

Ezt a képet csak otthon hímzem, mivel a hímzőkereten van, hogy szép legyen. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fog tartani az elkészítése. Most este és reggel is csinálom, amennyire tudom... majdnem a férjemmel kelek (korábban indul, mert 7-re jár) és este még próbálkozom beiktatni egy-két órát, de sokszor másra is kell időt szakítani.
Én is személlyel járok, Fót-Bp. vonalon, hivatalosan 20 perc, ténylegesen fél óra. A kisebb mintákat egész jól lehet kivitelezni, csak megszokás kérdése. Nekem már a kocsiban is megy, ha nem én vezetek. ;)

Andi írta...

Nagyon szépek lesznek a gyerekek! Élethű nagyon :-)
Picurka te kivételes vagy ;-) Nagyon ügyi vagy, hogy kocsiban is tudsz hímezni. Bárcsak én is tudnék!

Anita írta...

Nem egy nagy ördöngősség szerintem, de nagy mintát én sem hímeznék kocsiban menet közben. :-) Majd mutatok képet, hogy hogyan néz ki, amit menet közben alkottam, szerintem nem látszik rajta. :-)

Dora írta...

Anita, kitartást, nagyon jó lesz!

Egyébként én is hasonló őrült vagyok, csak még azzal megfűszerezve, hogy én nagy képet 50 fele fonallal is vittem már vonatra :-DDDD Nagyon jól lehet ott haladni, csak jobbról ne üljön mellettem senki, hogy ne bökje a könyököm folyton ahogy viszem ide-oda a tűt :-DDDDD

És én is hímeztem kocsiban is mindig... hát igen, aki őrült az őrült :-DDDDD

Anita írta...

Dóri: Na igen, erre nincs orvosság. :DDD

Már művészi fokra fejleszettem vonatozósdit, arra én is ügyelek, hogy jobbról ne üljön mellettem senki. Ha mégis, az jelentősen lassítja a tempót. :-)
Sikerült beszereznem a gyöngytartót, úgyhogy most már gyöngyözöm az angyalkámat. Ez az első munkám, ami vászonra készül és még gyöngyök is vannak rajta, de nagyon tetszik. :-) Lesz kép róla is előbb utóbb.