Képeink

2008. május 5., hétfő

Sepia II.

Sziasztok!

Jól sejtettem, hogy fel kell cserélnem a szombatot egy másik nappal, mert bizony egész nap a kertet építettük, szépítettettük. :-)
Úgy látom, jó hogy belekezdtem, mert van még mit csinálnom, és augusztus közepére készen kell lennem. A nem túl bonyolult minta ellenére is párszor vissza kellett már bontanom egy-két öltést, valamit mégis csak ki kellene találnom a 10x10-es vázlatolásra...

5 megjegyzés:

Ancsi írta...

szerintem mindenképp kellene valami beosztást csinálnod.... én nem filccel jelölöm, hanem nagyon eltérő színű cérnával öltögetem be a vonalakat ( látszik a képen, amit feltettem ). gyorsan megvan, és így bármikor, bárhol meg tudod nézni, hogy jó helyen vagy-e! :)
szeptemberben jönnek a tulipánok?? :))

Anita írta...

Köszi az ötletet! :) A cérnát akkor is ki tudom húzni, ha már belehímeztem abba a részbe?

Remélem, hamarabb készen leszek ezzel, vagy nekifogok párhuzamosan, de az elég veszélyes lenne, mert ugye az esküvő időpontja már fix, és most beneveztem egy RR-be is. Majd meglátom.

Névtelen írta...

Talán nincs is olyan, hogy egyszerű minta. Legalábbis én kezdem azt hinni. :)
MIndenesetre nagyon jól haladsz sztem. :)

Anita írta...

Luna, azt hiszem, igazad van. A minták nagyjából egyforma, csak a ráfordított időben különböznek, meg hogy mennyire tetszenek. Bár én legutóbb csináltam egy Tetty Teddy-s könyvjelzőt és kontúröltésekbe majd bele hülyültem. :-)
Igyekszem minél hamarabb kész lenni vele, mert rengeteg tervem van. :-)))

Ancsi írta...

igen, ki tudod húzni a cérnát!
biztos van egyszerű minta, csak az nekünk nem tetszik :))))