Képeink

2008. május 11., vasárnap

Mégis jelentek...



Jöttem mégis jelenteni, mert nem tudom mikor tudok megint nekiülni az arcának, hát Ancsi kedvéért megmutatom, hogy lássa, hogy motivál azért engem hogy minden héten jelent ;) Azért is kezdtem el az arcát, mert végülis ez a leglényegesebb része, szeretném, ha ez tuti jó lenne.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na,igen, az arc! :) Nagyon jó lesz, és ilyenkor, mindig kedvem támadna nekem is valami látványos részhez ugrani. :) (ezt már Ropival beszélgettük) Csak én nem merném. Mi van, ha fél évi munka után jönnék rá, hogy elszámoltam! Húúúú, ebbe jobb bele se gondolni.
:))))))))))
Amúgy nagyon jól haladsz ám! )

Névtelen írta...

Már most csodás az arca,gratulálok!

Ancsi írta...

szép kis pofija van/lesz :)
örülök, hogy motivállak :)))

Dora írta...

Igen, tényleg "veszélyes" nagyot ugrani, de vagy 5x átszámoltam. Meg arra gondoltam, hogy körülötte úgyis csak ég van, úgyhogy ha netán tényleg mégis félrecsúszott, akkor nem lesz az annyira gáz. De azért ezt nem minden mintánál lehet megcsinálni. És tényleg érdekesebb ez a rész, de közben lassabban is haladós. Igaz én ezeket a részeket szeretem jobban :-D

Örülök, hogy mindenkinek tetszik ahogy alakul. Remélem hamarosban bökhetek bele újra, most tudtam le egy RR-t, úgyhogy jöhet megint valami saját ;)

Delfike írta...

Dóri,csodálom a kitartásodat!Várom a folytatást!Én nem merek ekkora részt átugorni.