Képeink

2008. május 29., csütörtök

Levender Sky - 12.hét


ne aggódjatok, nem tűntem el, csak elromlott a gépünk... :(

a haladás nem nagyon sok, az üres kis részeket töltögettem ki egész múlt héten.


szépen alakul :)

6 megjegyzés:

Anita írta...

Szerintem nagyon látványos a haladás, csak te nehezebben veszed észre, mert folyamatában látod a dolgot. Én is így vagyok a fiúcskával. :-) Sajnos most elég sokat kihagytam, mert áttértem a nadrágfelvarrásra, meg a minta tervezésre, hogy mások kéréseinek is eleget tegyek, ne csak folyton a saját igényeimet elégítsem ki. ;-)

Delfike írta...

Szerintem is látszik az a haladás.
Talán nem is volz baj,hogy nem volt jó a géped. ;))

Ancsi írta...

nadrág felvarrás, minta tervezés??? nem unatkozol akkor... :)
a kép múlt hét vasárnapi, azóta már x-elgettem :)

Névtelen írta...

Hát, én nem tudom, de nekem nagyon látványosnak tűnik a haladás. Eszméletlen jó lesz az éggel. Sokkal jobban tetszik! Nagyon feldobta, és a hangulat is, olyan mediterrán lett tőle. ;)

Anita írta...

Varrás, varrás. :-D Sajnos nem igazán sikerült még olyan nadrágot vennünk sem nekem, sem a férjemnek, amit ne kellene rövdíteni a szárából, és ha már egyszer van varrógépem belevágtam. A férjem először nagyon aggódott, úgy csinált, mintha az ő lábából vágtam volna le, amikor a nadrág szárát rövidítettem, de a végén bezsebelhettem a dícséreteket. :-)
A minta előzetesét megnézheted a blogom, még csak kockáspapíron van és tegnap a megrendelő jóváhagyta a vázlatot, úgyhogy folytathatom a dolgot. A 23. zsoltárral szeretné díszíteni a hálószobát. Ja és nem saját tervezés lesz, csak a végeredményen látszik majd a kezem nyoma, sok helyről vettem egy-egy kis ötletet.
Bocs, hogy ennyit locsogtam, de ez egy ilyen nap, régóta belém van folytva a szó... :DDD

Ancsi írta...

jajj, ezek a férfiak... :)))
jó sok mindent csinálsz! na hagyd, hogy beléd folytsák :)))
megnéztem az alsó lapokat, azok úgy nézem könnyebbek lesznek :)