Képeink

2008. május 13., kedd

Levender Sky - 10.hét


a változatosság kedvéért megint én vagyok :)))

most a nagyobb felületeket csinálom, mert az állandó színváltogatáshoz nagyon nincs kedvem... meg így gyorsabb is. csak sajnos egy idő után elfogy a könnyű rész :((

6 megjegyzés:

Dora írta...

Hát ez sajnos igy van a könnyű részek elfogynak egyszer :-DDDD
Tényleg akartam már kérdezni, hogy az alsórész hányféle rózsaszinből-lilából áll?

Ancsi írta...

a vacakok pedig maradnak... :)
hát fogalmam sincs... az alsó lapokat még nem néztem, cs a tetejüket, h átkössem a felsőből a színt, ha ott van.
na majd megnézem! a mostani rózsaszín az 4 féle. van ahol szinte nem is látszik a váltás. de az összkép biztos más lenne nélkülük... ( legalábbis ezzel nyugtatom magam, mikor 1-1 szemeket elvétve kell csinálni, látszólag feleslegesen :) )

Hanadeka írta...

Nekem a felhők színe tetszik a legjobban. A nehéz részekre gondolj úgy, hogy attól lesz szép az egész és pikk-pakk készen is leszel vele. :)

Delfike írta...

Nem vészes a dolog Ancsi és lassan be is fejezed ezt a szép képet.Csodálom a kitartásod!

tűzlili írta...

Nagyon jól haladsz.És gyönyörű lesz a kép . annyira jók a színek, hogy e mellett a kép mellett nem lesz rossz kedvű senki.:)

Ancsi írta...

hogy van mit mutatnom, a kitartásomon kívül a páromnak is köszönető, aki szerencsére tolerálja, hogy égetem mellette este a lámpát, és nem csak vele foglalkozom... :))) ezúton is KÖSZÖNÖM NEKI!!!!! :))))
egyébként mostanában TV-t szinte nem is nézek, csak hallgatom, és x-elgetek :)))
már új fonalakat is kell vennem ( csak akkor veszek, ha elfogy az egész ), mert így is van már vagy 150 színű megkezdve, de persze az új képhez biztos nem az kell..... lassan nyithatok nekik egy raktárat :))))