Képeink

2008. május 23., péntek

Twilight Shimmer megint

Mivel nem sokat haladtam, ezért gondoltam a múltkori állást is megmutatom, hogy legalább lássátok, hogy azért valami történt rajta, még ha nem is nagyon látványos. Teljesen tanácstalan vagyok a haladást tekintve, ezért is keztem egy kis háttérbe, mert mostmár szinte mind hely ami hiányzik az arcából az más színű, és az anyag háta is már enyhén szólva púpos a sok váltástól... Erre nincs valakinek tippje? Vagy csak egyszerűen ez van, ott sok a fonal, nincs mit tenni?

7 megjegyzés:

Delfike írta...

Szia Dóra!
Nagyon jól alakul ez a nőci.Én sajna nem merek ekkorát ugrani a mintában.Kíváncsian várom a folytatást.

Névtelen írta...

Látnád az én képem hátúlját. :)

Igazából tanácsot nem tudok adni, mert én nem ugrándozom, így szépen eloszlik a fonal, már amennyire egy HAED-nél lehet. :)) Az biztos, hogy nekem is más, mint egy "normál" képnél.

Anita írta...

Szépen alakul a képed! Kíváncsi vagyok, mikor vágsz bele az arcába. Az én képem ehhez képest gyerekjáték. :)

Ancsi írta...

szépen gyarapszik!!! :)
szerintem a sok fonal lesz a baj....

Dora írta...

Köszi Lányok!
Az a baj, hogy hiába hímeznék köré egy kis hátteret, az arca mögött részen ezernyi fonal van, és hát bújtatgatom és bújtatgatom őket egymás alá, és egyre púposabb. Remélem nem lesz gond a végén, ha kész az egész. Mert ha mindenütt ilyen lenne, akkor ugye nem lenne gond, de azért mellette az ég, az nagyon kevés színből áll ehhez képest, tehát ott nem lesz annyi fonál hátul...

Soleil írta...

Dóri, nagyon jól haladsz, szép lesz! Az én Pink Rose-om is tiszta kusza az arcánál, de talán nem lesz zavaró a hátoldal. Legalábbis remélem. Most hétvégén próbálkoztam a másik szemével, egy 3x4 centis részen majdnem 20 színt kellett beletenni, s még mindig vaksi maradt:-)

pillekata_ropi írta...

Szép lesz és az én tündérem haja is 40 szín. De legalább egyforma vastag az egész. Sztem nem lesz gond itt sem.