Képeink

2008. április 7., hétfő

5.hét


Íme az e heti haladásom! Most a könnyebb részt csinálom, csak kb 3 színnel dolgozok, ezért nagyon gyorsan halad a kép. Az előző lap vége, elég vacak volt, sokszor 3-5 x után már színt kellett váltani. Ez így most olyan jó!!!!!! :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Dora írta...

Nem tudom ti hogy csináljátok, de én pl egy szinnel egész sokat kihímzek egyszerre. Mármint ha nincsenek olyan messzire egymástól az egyforma színek, akkor elbóklászok messzebb is. Igy szerencsére csak a vége fele szokott olyan lenni hogy pár x után színt kell váltanom. Előbb mindig a több x-ből álló színekkel kezdek.

Ancsi írta...

én is így csinálom. csak az előző lapnál nagyon nem volt kedvem 3x-enként váltani, ezért azt utoljára hagytam. és így elég sok maradt.... ennél a résznél van, hogy egymás mellé 20 ugyanolyan x jön. nem kell számolgatni, hogy 3x 1 kihagy, 2x, 3 kihagy... így értettem :)

Dora írta...

Ja, értem már. Én meg pont azt szeretem, ha nem egybeblokkok vannak, hanem 2-t le, 3-at jobbra, és utána x... stb. :-D Akkor járhat az agyam is közben, hogy merre a legrövidebb bejárni egy adott színt ;) :-D