Képeink

2008. március 28., péntek

HAEDjeim és a Fassel

Sziasztok,

nem tudom, hogy mikor szokás pontosan nálatok jelenteni, hog
y hogy áll az ember lánya, de én most fotóztam először a HAEDjeimet, ezért gondoltam, hogy most megosztom veletek. Meg eszembe jutott, hogy a Fassel képben is van már azóta haladásom, ezért azt is megmutatom.

Twilight shimmer - 25 counton félixekkel, és 2 szálla varrva. Kb 5600 öltés van egyenlőre rajta. Majdnem egy A4es lappal végeztem, de azért még van belőle ;)


Ilyen lesz a Twilight shimmer, ha valaki nem ismerné.


Holiday splendor - 25 counton van de itt már x-eket használtam és 1 szállal hímeztem. A leírásban szereplő kreiniket használtam, hát tényleg nem az igazi, mint ahogy valamelyikőtök irta. De nekem egyenlőre nincs lelkierőm kiszedni, majd eldöntöm még később, hogy marad-e vagy kiszedem. Túl vastag szerintem ez a kreinik ezekhez az 1 szálas x-ekhez.



Ilyen lesz a Holiday Splendor.

És mai a Fasselre már rákerült. Egyben nem tudom mutatni, mert kereten van és épp csak ez a rész látszik belőle.

11 megjegyzés:

pillekata_ropi írta...

Nagyon klasszak lesznek. A Twiligth Shimmer nekem is nagyon bejön. Főleg, hogy kék. De miért a Jade multis oldalán van? EZt nem értem.

Dora írta...

Ő... ezt meg én nem értem... Hogyhogy Jade multis oldalán?

Soleil írta...

Igen, én is látom már, a jadestitch oldalon minden hozzászólásunk ott van. Tavaly ilyen volt már Ritánál is.

pillekata_ropi írta...

Nézd csak, Dóri!
http://jadestitch.multiply.com/journal/item/77

Dora írta...

Ah, látom már. Nem lehet, hogy Jade beállított valami olyat, hogy ha blogol a haedhu-n, akkor megjelenjen a saját blogjában is? Csak arra nem gondolt esetleg, hgy nem csak ő ir ide bejegyzést, hanem bármelyikünk. Ahogy elnézem elég sok haedes bejegyzés ott van már nála...

Na meg ha már technikai malőrökről irunk, nem kéne beállítani, hogy ne lehessen automatikusan ide bejegyzést irni, hanem legyen az a karakterfelismerés? Mert az előbb már töröltem innen egy kéretlen bejegyzést...

Ancsi írta...

nagyon szépek!!! csillámos fonalos rész is lesz benne??? hány lapos a Twilight??? gondolom jó sok....

Dora írta...

Igen van benne csillámos is. A kreiniknek a Braid 4-ből a 032-t irja ehhez is. De mivel ez félixes, és 2 szálas, oda lehet, hogy jó lesz...

Annyira nem sok, csak 24 oldal ;) De az alsó hat az nem teli A4es.

Delfike írta...

Szia Dóri!Örülök,hogy csatlakoztál.Nem semmi amit művelsz.;)

Dora írta...

Köszönöm, köszönöm! De te sem panaszkodhatsz, azért a buborékosod nagyon jól halad, meseszép lesz!

CicaZsu írta...

Már korábban írtam, hogy nem akarom kivenni, hogy mindenki írhasson, mert van aki nézelődni jár csak ide, nincs benne a SAL-ban, és szeretném, ha ettől függetlenül ő is tudna írni hozzászólást a képekhez... Amúgy szoktam nézni, és ha van ilyen "kellemetlenség" benne, azt kiszedem... ;)

Dora írta...

Zsu, nem arra gondoltam, hogy legyen letiltva bárki az írásról. Hanem a szóellenőrzésre, ami megakadályozza azt, hogy automatikusan kerüljenek ide kéretlen spamek. A beállítások pontban, a megjegyzések fülön van egy ilyenkérdés, hogy "Jelenjen meg szóellenőrzés megjegyzések írásakor?" Erre kell igent mondani, és akkor ezek a nem idevaló dolgok nem kerülne ide. De ez nem jelenti azt, hogy aki ember és nem gép, az ne irhatna ide, anélkül hogy lenne azonosítója, vagy meghívója. Én erre gondoltam. De ha nem, hát nem ;)