Képeink

2008. február 20., szerda

Black Cat



Sziasztok!

Itt vagyok ismét 4 db A4 lapon túl. Már két sárga szín elfogyott, amiből után kellett rendelnem. Még most kissé egyhangú a kép, de ezután már fordulatosabb lesz. Még 1 A4-s lap és végig érek a széléig. :-) A másik kép a pihentető volt eddig, most másik után kell néznem. :-) Mindenkinek további jó hímezgetést kívánok!

9 megjegyzés:

Delfike írta...

Már hiányoltam a cicádat! Nagyon Édes lesz.Arról nem is beszélek,hogy milyen gyors a tűd!!Bár csak én is elmondhatnám,hogy 4 oldalon túl vagyok.Na,de majd a hétvégén!:)

Szihaj írta...

Hihetetlen tempóban haladsz, tök jó lesz!
A "pihenős" képed is szép lett! :)

Névtelen írta...

Nagyon gyorsan haladsz,és nagyon szép a kép.

A másik "kis pihentető",hát egy villámkezű vagy,gratulálok.

CicaZsu írta...

Tök jóóóóóóóóóóó! :D Mutogathatnád nyugodtan gyakrabban is ;)

Andi írta...

De aranyosak vagytok! Köszönöm szépen a bíztatást!

Névtelen írta...

Gyönyörűk ezek a színek! Én most látom elősször a munkád, így a gyorsaságodat nem tudom érzékelni, de elhiszem a többieknek. ;) Csodaszép lesz. Sokkal mutatósabb, mint avatarként.

csicsikati írta...

csodás színek ! szép munka ,kitartást !

paradipe írta...

Hűűűű, jól belehúztál a cicós képedbe? És hogy még volt időd csinálni egy ilyen szuper "pihentető" képet is mellette? Nagyon ügyes vagy! :)

Andi írta...

Köszönöm szépen! Hát azt szokták rám mondani, hogy ez már nem normális, amit én csinálok. Néha belegondolok, hogy lehet, hogy igazuk van? Egyszerűen nem tudok úgy élni, hogy a kezem ne mozogjon (persze a tűk által). :-) Ha 5 percem van akkor is nekikezdek.