Képeink

2008. január 17., csütörtök

Végre újra itt...

Sziasztok Lányok!

1000+1 éve nem jártam erre, de most végre kiderült, hogy munkahelyről is be tudom magam bűvölni ... vigyorgok is ezerrel, csak főnököm meg ne lássa!:-)
Mióta nem voltam itt, elkészült a bali csajszim, már keretezve is van, csak arról még nem tudtam fotót csinálni. Mikor a keretezőtől hazaértem és anyukám meglátta a kezemben, egyből megkaparintotta és akasztotta fel náluk a falra, mondván: " látod milyen jól mutat itt!" hmmm.... ott is maradt:-) Így jártam.:-)


Keretezés előtt ilyen volt:




Bevallom férfiasan a HAED képemmel nem haladtam semmit, mert belevágtam régi nagy szerelmembe Nimue Sépia-jába... nem túl nagy minta és haladós is... csak nagyon kevés időm jut mostanában a hímzésre... igen-igen fontos egyéb "elfoglaltságok" miatt.:-)))))
(Az "elfoglaltság" pontos szakkifejezése: SZERELEM:-))))), ti biztos megértitek, miért nem haladok és elnézitek nekem a dolgot.)

4 megjegyzés:

Szandrah írta...

Persze, hogy elnézzük, sőt ... Úgy láttam, sokaknál terápiás elfoglaltság a hímzés, legalábbis akkor haladnak a leggyorsabban, ha valami probléma van (kivéve a varázstűs lányokat), így nem csoda, ha te most éppen nem haladsz annyira! Sok boldogságot, vigyázatok egymásra! Puszi!

Névtelen írta...

Az "egyéb elfoglaltságokhoz" nagyon sok boldogságot kívánok!!!!

Luna (V.Fiona) írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Előző törlés én voltam :) Bocsi!

Szóval azt akartam mondani, hogy nagyon begértelek, és sok boldogságot kívánok!
A képed pedig nagyon jó helyre kerűlt. :)