Képeink

2008. január 14., hétfő

1. szombat

Nem túl sokat sikerült haladnom, de azért mutatom. Egészen apró x-el készül, ahhoz képest hogy 350 x 250 öltéses eléggé elaprózom. Ami most készen van 165 db x , mégha ez a méretén nem is látszik, úgyhogy annyira sűrű a vásznam, hogy kicsike kép lesz belőle, ha egyszer készen lesz, viszont abban bízom, hogy így szebb lesz, mintha ritkább anyagra csinálnám. A végére mindenesetre kiderül, úgy kb 1 vagy 2 év múlva?


9 megjegyzés:

Andi írta...

Hű! Azt a mindenit! Tényleg jó sűrű! Sok kitartást kívánok hozzá!

Ayla írta...

Köszönöm:-))

Névtelen írta...

Ház ez jó súrú,de szerintem nagyon szép lesz.
Hogy birja ezt a szemed?

Nagyon ügyes vagy,sok sikert hozzá!!!

Ayla írta...

Eléág nehezen, nagyon apró. Azért hagytam ott a tűt hogy legyen viszonyítási alap. A tűm 3,8 cm hosszú:-)))

paradipe írta...

Hűűűűűha! Nem semmi! Te is jó nagy fába vágtad a fejszéd! :)
De biztos nagyon szép lesz! :)

CicaZsu írta...

Nem akarok ünneprontó lenni, de nem kéne mégis egy kicsit ritkább anyagot választani? meg fogsz gebedni, vagy ami még rosszabb, a szemed nem fogja bírni... Nézd meg Hajnalkáét, az a fajta anyag nem lenne jó? De akár annál még eggyel sűrűbb (27-es) is lehet...
Bár az az igazság, te tudod, milyenre szeretnéd....

Névtelen írta...

Ez embertelen! Hogy bírod!? Bár kétségtelen, egy csoda lesz így!

Ayla írta...

Eelőször 25-ösre kezdtem 2 szállal két kockánként, aztán ugyanarra kockánként egy szállal, végül így. Nekem ez tetszik eddig a legjobban. Annyira nem vészes mint amennyire a képen látszik:-)))

Szihaj írta...

Hűű, tényleg nem semmi, hihetetlen sűrű! Nekem már a 25ös is hihetetlennek tűnt először 1 szálasan, nem is mertem belefogni eleinte. De aztán nagyon bejött, szeretek rá dolgozni. És Maczyka sokszálas technikája is nagyon bevált nálam :-)))