Képeink

2007. november 22., csütörtök

Házisárkány

Sziasztok!

Hihetetlen jól állnak itt egyesek, micsoda szemtelenség már ez?! :))))))))))) Nagyon szép lesz az összes, nem győztem csodálkozni.

Nem várom meg az első A4-est, mert akkor idén már nem mutizok :))
Szóval így állok most, már nincs sok az első lapból, ráadásul innen jó haladós is, mert itt már nagy, egybefüggő foltok vannak, látszik is a képen, hogy hol nincsenek befűzve szálak. A széle viszont továbbra is konfettis, és elnézve az eggyel felette lévőt, így is marad még egy darabig, úgyhogy innen kicsit mixelt technikával megyek megint :) Borzasztóan birizgálja a csőröm a gyerek sárkánya, de nem kezdem el még egy darabig, van elég hímeznivaló, meg tanulni is kéne néha, és akkor a családról még nem is beszéltem. Sehogy nem jó ez így, és még szabadságra sem tudok menni, eh :)))


6 megjegyzés:

Bernadette írta...

hihi a nagy foltokat nincs kedved szétszedni ?:-)Én meg pont attól szenvedek, hogy egy blokkban 50 féle színt kell befűznöm, de le is kell rögtön vágni, mert közel s távol nincs több belőle.

Norcsi írta...

Nagyon szépen haladsz. Jó érzés ezeket látni. Az enyém most egy kicsit áll, mert a karácsonyiakat szeretném befejezni. De nagyon szép aprólékos a munkád. Csak igy tovább.

Névtelen írta...

Klasszul haladsz,nagyon szép lesz!!

A kép önmagában is nagyon tetszik nekem.
**********
Azt szerettem volna megkérdezni,hogy a "maczyka" féle hímzésnél,ha a szálat kibújtatod,és ogyhatod,akkor nem varrod alul véletlenül össze a többi szemnél? Nem tudom érthető volt-e a kérdés.
Én gobizom,és ott nem kockáról kockára haladtam,ezért kérdezem,és az én HAE álomképemet,így akarom csinálni.
Bocs,hogy itt rohantalak le!!


További jó hímzést!!

Maczyka írta...

Hát a nagy foltokat csak mértékkel :) tehát ami nagyon egyben van, azt hagyom, de ha mondjuk van egy leágazás, akkor azt majd. Mondjuk itt most azért sincs befűzve a végén szál, mert pont úgy jött ki, hogy elfogyott szinte mind, ami be volt fűzve, újat meg még nem füztem.Majd ha megint odaérek :)

Kipling, nem egészen értem, mire gondolsz... ha a hátuljára, ott nyilván átmegy rajta a többi, de nem zavaró. Elől meg félrehúzom az útból. Szóval nem tudom :)

Nálam is a karácsony a másik visszatartó erő, anyunak hímzek, és igazán jó lenne készen lenni vele. Szóval ha van egy kis időm, akkor inkább azt bökögetem.

Delfike írta...

Nagyon jól állsz! Én is ezt a technikát használom és nagyon bevált.

Andi írta...

Nagyon klassz! Szépek a színek!