Képeink

2007. november 18., vasárnap

Elkezdtem az álomképet
Úgy örülök! A héten megérkezett a régen várt 25-ös hímzővásznam! Természetesen nem bírtam ki, és elkezdtem rá a Spirit of Winter HAED-képet. Emlékeztetőül mutatom a képet is, meg amit eddig haladtam rajta. Mivel egy szállal nem szeretek hímezni, ezért elkezdtem félöltésekkel. Nekem tetszik, szépen sűrűn fedi az anyagot. Hasonlóan hozzátok, most én is jó sötét színekkel kezdtem. A bal alsó sarokban csupa-csupa sötét és még sötétebb kék színek vannak, már alig várom a vidámabb színeket. Azért nem fogom hanyagolni a Pink Rose-t meg a Kinkade-házikót sem, de hát el kellett kezdenem ezt az újat, ha már ilyen sokat vártam az anyagra:-) Persze most nekem is van még határidős karácsonyi hímzésem (lehet, hogy kész se leszek vele?), de azért bele-belebökök ezekbe is néha.
Rita, ha olvasod ezt, és valamikor lesz időd, tedd be légyszi ezt is a képek közé. Előre is köszönöm.

10 megjegyzés:

Lászlóné Heni, alias Mityu írta...

Kíváncsian lesem alakulását. Nekem is álomkép!

andi71 írta...

Ez nagyon szép lesz! Már 3 gyönyörű nagy lesz egyszerre kész!
Nagyon várom az alakulásukat!

Norcsi írta...

Szia! Nem semmibe fogtál megint bele! Hogy tudsz egyszerre 3 óriás képet varrni? Én ha egy pár napig nem himzem a nagyot uttánna mindig gondolkodnom kell hogy hol is tartok? Mindig visszarázodni az éppen aktuálisba. De gyönyörű ez a választásod is.!

Soleil írta...

Hm...ide egy szégyenkezős szmájli illik...nem csak 3 nagy van, bár kétségkívül ezek a legnagyobbak. Most nagyon hajtok két kisebb karácsonyival, meg előkészítettem egy-két kisebb félkészet, hogy még idén befejezem. Aztán van egy nagy tigrisem, van Magányos cédrusom, Taj Mahalom, sőt, egy jó nagy Utolsó vacsorám is. Az még a férjemnek készült tavaly karácsonyra, hát mit mondjak, talán jövőre:-) Én szeretem váltogatni a hímzéseket. Mivel a legtöbb be van kockázva, így általában rögtön látom, hol is tartottam. Azért irigylem ám azokat, akik képesek egyet csinálni egyszerre, s azt be is fejezni:-)

andi71 írta...

:):)

Nyuli Betti írta...

A kis MUKK-koló:-). Ennyit nem szoktam elkezdeni, de most nekem is 3 van. És nincs kizárva, hogy 4 is lesz. Ha megunom ezeket a rusnya színeket, lehet, hogy a Velencést is elkezdem félöltéssel 25-ösre.

hajnalka82 írta...

Én is mukklok ám rendesen, bár ilyen óriásim csak egy van. Több ekkora hímzőkeretet nem is tudnék hova tenni a lakásban :)))

kipling írta...

Gyönyörű a kép,nagyon nagy munka,de csodálatos lesz!!!!

Azt szeretném megkérdezni,hogy illanó filccel kozkázol,vagy kimoshatóval?

Én cérnával,vagy halványan ceruzával,de az nem jó a nagyon világos színek alatt.

Soleil írta...

Kipling, köszönöm:-) Ezt kimosható filccel kockáztam, a 25-ös vásznon többé-kevésbé sikerült is. A Pink Rose az 32-esen van, arra nem volt jó a filc, azt én is ceruzával csináltam. Remélem, kijön majd, megpróbáltam egészen halványan jelölni.

Delfike írta...

Nagyon szép lesz ez a képed is. Kíváncsian várom ezt a fél x-es megoldást hamár egy nagyobb összefüggő rész meg lesz.
Köszönöm,hogx bekukkoltál hozzám.