Képeink

2007. augusztus 8., szerda

Első bejelentkezésem



Sziasztok!
Nagyon örülök annak, hogy én is itt lehetek köztetek. Amibe most kezdtem bele szombaton az egy Elisabeth de Lisle kép. A mérete 320*450-es és 34 féle színből áll. Nagyon rég vártam erre a mintára, mert a képét kb. 2 éve őrizgetem, de a mintát hozzá sehol nem találtam. 3 hete egy véletlen folytán megtaláltam és a családom csak egy kicsit nézett lököttnek, mikor a gépnél ujjongtam. Végre megvan amit annyit kerestem!
A másik kép az egyenlőre várat magára, mert előbb a rózsásat kell minimum 3/4-id megcsinálnom és majd utánna jöhet a következő.
Folyamatban van azért egy pár kisebb munkám is, ezeket megtudjátok nézni: http://norcsi63.blogspot.com oldalamon. Ott láthatjátok azt is amit már be is kereteztettem. Nem igazán a legjobb képek, de a lényeg látszik rajta.
És itt szeretném megköszönni Nektek, hogy felvetetek a csapatba! Mindenkinek további jó munkát, és hétvégén már én is jelentkezem.
Nóra

6 megjegyzés:

CicaZsu írta...

Hi!
Bepakoltam a linked a tagok blogjaihoz ;)

paradipe írta...

Üdv közöttünk Norcsi!
Nagyon szépeket választottál, a 2. képedet én is nézegettem már.
Várjuk a fázisfotókat!
Megnéztem a blogodat, nagyon tetszenek a képeid, főleg az amarilliszes.
A rózsás képednél említetted az E betűs kódokat. Én úgy tudom, hogy ez a DMC fémes hímzőfonalait takarja./A Reatex oldalán meg is tudod nézni./ Én már varrtam ilyennel, de elég macerásnak találtam.

Soleil írta...

Én is szeretettel üdvözöllek közöttünk:-) Megnéztem a blogodat, tetszik! A tigrises kép nekem is nagyon bejön, én is hímzek éppen (annyi minden mellett) egy tigrist is.

Soleil írta...

S hogy le ne felejtsem: nagyon szép lesz az indián!

Szihaj írta...

Üdv itt, én is benéztem hozzád, nagyon szépek a munkáid!

Norcsi írta...

Sziasztok lányok! Köszönöm a biztatást. Remélem, hogy mihamarabb a kész képet is megtudom mutatni. Nektek is jó munkát!