Képeink

2007. augusztus 6., hétfő

8 megjegyzés:

CicaZsu írta...

Nekem is csúszkál a szálak alatt a fonal... Ezért próbálom minél fügőlegesebben bökni le és fel, hogy ne császkáljon nagyon... ;)

Szihaj írta...

Ezek szerint küzdjek csak, és szokjak hozzá a csigalassúságú le-fel bökögetéshez?! ;)

Jucus írta...

Hogy a másik oldalt erősítsem: én váltottam hímzővászonról 14-es aidára, mivel az én szememnek nagyon apró volt (pedig sas szemeim vannak - egyelőre)és nekem az a lényeg, hogy ne kínlódás, hanem öröm legyen a hímzés. Dönts belátásod szerint!

Soleil írta...

Hát én is csatlakozom pjutkohoz: én 32-es vásznon hímzek 2x2 szálon. Így nagyon gyorsan haladok, öröm rá hímezni. Kipróbáltam én is 1x1 szálon, panamán, de nekem is kínszenvedés volt, becsúszott a szál nekem is. Egyszer megérkezik a 25-ös vásznam, azon azért majd próbálkozom még.

Szihaj írta...

Soleil, hol vettél 32-es vásznat?
Most ha lehet, még jobban elbizonytalanodtam - folytassam 25ösön 1 szálanként (esetleg ha szigorúan le-fel öltögetek, talán nem csúszik át), vagy kezdjem újra aidán, vagy 32es vásznon... Szép kis dilemma :(

Soleil írta...

Én Hubert vásznat vettem Andinál, Komáromból. Claudiusnak is ilyen van. Elvileg 28-asnak van hirdetve, de 1 cm-ben 12-13 szál van. De 18-as, 20-as Aidán még sűrűbb lenne a képed. Bár nekem a vásznon azért sokkal szebbnek tűnik a látvány. A Kinkade házikóm az 18-as Aidára készül, a Pink Rose meg a Hubertre.

pillekata_ropi írta...

Sziasztok! De jó, hogy éppen erről beszéltek, mert én is vettem 25-ös vásznat és nekem sem tetszik 1 szálon. Már kezdettől ezt mondom, hogy nekem jovv volna 20-as aidán, az legalább stabil. Ráadásul "telibe"hímzünk, úgyhogy szinte ki sem fog látszódni, hogy mire van. Na, még futok 1-2 kört.

Szihaj írta...

Hát az enyém sajna nincs telibe hímezve, ezért is kérdéses az aida - nálam kilátszana, és azért vásznon mégiscsak szebb...