Képeink

2007. augusztus 11., szombat

Az első szombati bejelentkezésem
2007. augusztus 11.Sziasztok! Szeretném megmutatni nektek, hogy mennyit haladtam. Túl sok időm nem volt, de esténkét azért megpróbáltam hímezni. Nagyon élveztem a dolgot. Először megvettem a 18-as aidát, beis jelölgettem filccel az alapot, és rögtön az első szálnál rájöttem, hogy tévedtem. Amit varrok az 2 szálas. A 18-as anyag meg túl pici lukakkal rendelkezik. Szombat (előző hét) délután hova is mehetnék anyagért? Irány a pólus. Éva kézimunka bezárt. Hogy én ezt nem vettem eddig észre. Persze mert csak megyek és meglátom a kirakatot,és már robogok is befele, de a kiírást már nem vettem észre, hogy befog zárni. Irány a Duna Plaza Röltex. Semmi. Csak valami lukacsos anyag,de az nekem nem jó minőség. Irány a nyugati Éva boltja. Szerencsére itt kaptam. De míg odaértem a szívem majd kiugrott a helyéről. Szinte megvonási tünetek jelentkeztek nálam, mivan ha nem tudom ma elkezdeni? Persze olyan nincs. Nyugtattam magam. Ha más nem akkor legalább 2-3 öltést, de muszály, hogy a kicsi szívem megnyugodjon. Megnyugodott. Olyan élvezettel vettem a kezembe a tűt, hogy az csak na. Peddig eddig is varrtam minden nap, de ez most valahogy egy kicsit más. Annyira vártam ezt a mintát és annyit kerestem. De most megvan! És mostmár egy jó pár öltés is. Amit elkezdtem az alsó virág rész. Én általában alulról és balról kezdek neki mindennek. Na mára elég lesz belőlem. Nektek is jó és élvezetes munkát kívánok!
Nóra

5 megjegyzés:

Soleil írta...

Szia! Egész nagyot haladtál így elsőre! Végül is milyen anyagra hímzed? Én a házikómat 18-asra csinálom, 2 szállal, nekem nincs vele gondom.

paradipe írta...

Nagyon szép lesz a virágod! És milyen gyorsan haladsz? Pedig jó apró szeműnek látszik!

Norcsi írta...

16-os aidára készítem, de nagyon sűrűnek találom 2 szállal. 1 szálasra szerettem volna, de van olyan amikor 2 különböző szálat kell összefognom, így muszáj volt 16-osra varrnom.

gyerkőcök írta...

Hú, Norcsiiii! :)
Ez gyönyörűséges lesz... ha készen leszek a Tündérkésemmel, akkor lehet, hogy ez lesz a következő művem. Bár mityu képe is nagyon izgatja a fantáziámat, meg még sok más... de ez nagyon... MAJD elszeretném kérni a mintáját, ahogy majd nézem, hogy haladsz, tuti eszembe fog jutni többször, hogy hú, de csinálnám. ;) :)és akkor megírom a mail címemet, és azonnali hatállyal kezdeni fogom a hímzést.

Norcsi írta...

Szia! Csak szólj nyugodtan és küldöm a mintát. Most 1 hétig nem voltam itthon, így semmi haladást nem tudok felmutatni. Majd a következő héten.