Képeink

2007. július 6., péntek

Szombat pénteken :)


Mivel én sajna hétvégén nemigen tudok még tűt venni sem a kezembe, nemhogy ilyen nagy terjedelmű munkát, így átcsoportosítottam egy kicsit a dolgokat. Eddig is tetszett ez a kép, de ahogy alakul... egyre jobban beleszeretek. Tényleg jó hímezni, le sem nagyon birom tenni, ha végre nekiállhatok. Kicsit belehúztam a héten, mert a múlt hét a nyaralás jegyében telt el, oda nem tudtam elvinni a csajomat, csak a boltokban nézegettem a maszkokat. :))

Ami egy kicsit bánt, hogy képtelen vagyok olyan x-eket produkálni, amik tetszenének nekem. Valahogy nem egyenletes az egész. Lehet hogy azért látom ilyennek, mert még nincs minden terület teljesen kitöltve? Szerintetek? Ez az első ilyen igazán nagy munkám, nem igazán van viszonyítási alapom.

6 megjegyzés:

paradipe írta...

Jól haladsz, és szerintem (a kép alapján) szépek az x-eid!

Ányi írta...

Csilla, alakulni fog ez, majd meglátod! Szerintem szépen hímzel, nem értem, mit elégedetlenkedsz! A középen levő x-ek biztosan tetszenek neked is, ha meg kész leszel vele, mosás után helyrerázódik az egész. Lehet, hogy közben feszül egy kicsit erre, laza egy kicsit arra és azért nem látod egyenletesnek. Nem lehet?

Edelweiss írta...

Ányi, lehet hogy igazad van és a feszülés-lazaság miatt nem látom egyenletesnek. Köszi, hogy ápolgattátok egy kicsit a lelkivilágomat, mert nagyon el voltam keskenyedve miatta.

hajnalka82 írta...

Csilla, ez nagyon szép! Így, a fotó alapján nem tűnik egyenetlennek, nekem nagyon tetszik.

Letics írta...

Annyira örülök, hogy te is itt vagy! nekem tetszik!

carol31 írta...

Nekem is nagyon tetszik, most majd jobban figyelsz a feszességre, de szerintem nincs is vele baj. Nagyon szép! :)