Képeink

2007. július 8., vasárnap

Lepke 2


Sziasztok!
gyerkőcök már bemutatta gyönyörűséges nappali lepkéjét, akkor hát itt van az én éjszakai pillangóm is :) Nem úgy tűnik, mintha sokat haladtam volna, de legalább 15 féle színt használtam. Már csak a jobb alsó sarok van hátra ebből a részből, utána végre új oldalt kezdhetek!
Kellemes hetet Nektek!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szóval ez az én Pillangóm párja. Nem rossz, sőt, nagyon szép! A nappalis pillangó nem nekem készül, megrendelésre csinálom, de aztán lehet, hogy megcsinálom magunknak is. :) Meg még az sem kizárt, hogy ezt az éjszakai pillangót fogom csak megcsinálni magunknak.

wot írta...

Bár a művésznő többi képe nem áll közel hozzám, ezt a két pillangót már kinéztem magamnak, nyugdíjas éveimben ki is hímezem mindkettőt. Addig már be vagyok táblázva. :)
Nagyon jól néz ki ez az álomszuszék pillangó, gyönyörű egyenletesek az x-eid. Az arcán még lesz kontúr?

Carol Anna írta...

Bevallom nekem megvan mind a két készlet, itt pihiznek a polcomon. Azt még nem tudom mikor lesz időm megcsinálni, de amint látom milyen szépen haladtok velük hétről-hétre viszketnek az ujjaim. :)

wot írta...

Carol, ugye, hogy fertőző? :D

csibe írta...

Jade: igen, az arcán még lesz kontúr, bár nem sok, illetve még a kezét kell majd valamennyire kontúrozni meg a szárnyát - ezért is tetszik, arányaiban kevés kontúrt kell varrni rá, és ennek őszintén örülök ;)
És TÉNYLEG fertőző :)