Képeink

2007. június 11., hétfő

Sziasztok!

Hát én nem igazán haladtam a dologgal szombaton, mert vasárnap hajnal 1-kor értünk haza, viszont sikerült a nagy problémámmal zöldágra vergődnöm: ugyanis nekem a kezdés lendületből Kreinik... Namármost a mintánál #4-es van megadva... De hát 2 szál DMC-vel is csinálja a 25-ösre... Gondoltam az azért egy csöppet nem lesz jó nekem 27-es anyaghoz... Úgyhogy teszteltem BF-et 1 és 2 szállal, és a #4-est... Jelentem a nyertes a 2 szálas BF lett, mert az kb megegyezik az egy szál DMC mérettel... És elég jól is nézett ki ;) Szóval ha vki még ilyen anyagon van, és van benne Kreinik, akkor én ezt ajánlom hozzá... Persze mindenki nyugodtan kísérletezzen magának ;)
Még amit el tudok képzelni az egy normál fonal összefogva egy szál BF-el... azt hiszem ezt még kipróbálom, aztán jelentek ;)

5 megjegyzés:

borcy írta...

És mi az a BF?

Rita írta...

Blending Filament, egy fajta Kreinik :-)
Köszi Cica, nekem is lesz benne Kreinik, örülök a tanácsnak!

pjutko írta...

Köszönöm én is a tanácsot, de most akkor hogyan kell ezt rendelni? Nekem is 25-ös az anyagom és ezt a #4-es Kreiniket javasolja.

Dick0369 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-向左使 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇