Képeink

2007. július 3., kedd

Képek

Lányok!
Frissítettem a képnézegetőt, az volt a célom, hogy kizárólag olyan képek legyenek ott, amikről van a blogon fázisfotó. Remélem, senki nem sértődik meg, akinek így levettem a képét, ahogy tesz fel egy "itt tartok" képet, már teszem is bele!
Én most kicsit lemaradtam, utazás előtti szombaton nem jutottam hozzá, egész hétvégén melóztam, Bulgáriába meg nem vittem el (csak RReket, azok közül is csak 1 készült el, mert a nyaralás jobban sikerült, és a gyerkők jobban rám voltak gyógyulva, mint vártam. De nagyon jó volt!
Vasárnap remélem fogok tudni mutatni valamit, bár délután gyerekzsúrra megyünk... Azért majd igyekszem.

1. és 2. szombatom



Sziasztok, végre tudok mutizni:
Mivel meggyőztetek, 25-ös Zweigart - ra elkezdtem a munkát 1 szálas Venus - al. Az első képen látható az "1.szombatom", 5 órai böködés után. El kell áruljam, hogy a szemeim kifolytak, nem találom elég egyenletesnek a hímzést és a Venus - om (így még sosem jártam, bár már hallottam ilyet a fórumon)elkezdett fesleni, így a fejtés - nekem - lehetetlennek tűnik.
Mérgemben hát előkaptam a jó öreg 14-es Aidámat és arra újrakezdtem az egészet. A 2. képem egyben a 2. szombatom. Két szálával biztos, hogy nagyobb lesz a kép, "eszi" is az anyag a fonalat, de fejthető, látható és nem idegesítő a hímzés:o) Szerintem ez a lényeg, úgyhogy maradok a 2. variációnál. A gyönyörű Zweigart - ot pedig elteszem addigra, mire felnövök a feladathoz:o))

:)

Sziasztok!

Na, meggyüttem, és hoztam ám képet is ;)
Az elsőn a korábbi állapot látható, a másodikon a jelenlegi...


Full Kreinik az egész, nagyon lassan tudom csak csinálni, mert nagyon vigyázgatok azzal a finom fonállal... Kb szemenként igazgatom... :D De szerintem nagyon jól néz ki... megéri a pepecselést ;)